Ikävä suomi kova isku kiveksille

ikävä suomi kova isku kiveksille

Kiveksen pinnalla ja osittain sen takana on sykkyräinen elin, lisäkives lat. Kives ja lisäkives ovat tunnusteltavissa kivespussin läpi. Kiveksen kudos on rakenteeltaan pehmeähköä ja kimmoisaa. Kiveksen pinnalla on vaalea kovakalvo tunica albuginea , joka osittain painuu kiveksen sisään jakaen sen lohkoihin. Nämä lohkot ovat edelleen jakautuneet lohkoihin lobuli testis , joista jokaisessa on 1—3 tiehyttä, joissa siittiöt kehittyvät.

Tiehyet yhtyvät verkoksi rete testis , josta siittiöt kulkeutuvat lisäkivekseen, jossa ne kypsyvät ja varastoituvat. Tiehyiden välissä on interstitiaalisoluja eli Leydigin soluja , jotka erittävät testosteronia. Kivesten koko vaihtelee paljon yksilöittäin. Aikuisen ihmisen kivekset ovat tavallisesti noin 3,5—5,5 senttimetrin pituiset, 2—3 senttimetrin levyiset ja parinkymmenen grammaan painoiset. Ennen murrosikää kiveksen normaali enimmäispituus on 2 cm.

Kivekset kasvavat murrosiässä nopeasti täyteen mittaansa. Kivesten kehittymisestä vastaa Sry -geeni. Kivesten epäsymmetrisyys saattaa huolettaa kehittyvää nuorta ja aikuistakin miestä. Yksi syistä liittyy lämmönsäätelyyn: Samalla kivekset mahtuvat pienempään tilaan. Kiveksen tuottamia hormoneita ovat mieshormonit eli androgeenit. Näistä tärkein on testosteroni.

Androgeenit saavat aikaan miehiset piirteet murrosiässä. Androgeenit ovat myös steroidihormoneja ; ne parantavat suorituskykyä.

Androgeeneja syntyy myös lisämunuaisen kuorikerroksessa , minkä takia niitä on myös naisilla, vaikkakin huomattavasti pienempinä pitoisuuksina. Suorituskykyä parantavan vaikutuksensa vuoksi ylimääräisen testosteronin käyttö luokitellaan urheilussa doping-käytöksi. Androgeenit lisäävät paitsi suorituskykyä, myös seksuaalista halukkuutta. Niille herkillä henkilöillä tai suurina pitoisuuksina ne voivat aiheuttaa aggressiivisuutta. Testosteronipitoisuudet alkavat kasvamaan erittäin nopeasti lapsuustasosta noin 12—vuotiaana, ja aikuisen nuoren miehen testosteronitasot ovat yli kymmenkertaiset verrattuna lapseen.

Muutaman vuoden päästä murrosiän alkamisesta poika on kehittynyt fyysisesti mieheksi, ja saavuttaa aikuisen mittasuhteet. Testosteronitasot ovat noin vuotiaana vain enää muutaman prosentin alle lopullisen maksimitasonsa. Pitoisuudet saavuttavat hitaasti huippunsa noin 24—vuotiaana, ja laskevat sen jälkeen hitaasti prosentin vuosivauhtia hieman yli kolmekymmentä vuotiaaksi, jolloin ne ovat laskeneet takaisin noin 19—vuotiaan nuoren miehen tasolle. Tällöin suorituskyky, riskinotto, luontainen lihasmassa ja seksuaalinen halukkuus vähenevät.

Tyypillistä testosteronituotannon vähentyessä ovat myös impotenssi, luiden haurastuminen ja rasvaprosentin kasvu. Elämäntavoilla on suuri vaikutus miehen testosteronitasoihin ja niiden laskuun keski-iässä.

Ylimääräinen rasvakudos minimoi testosteronin vaikutuksia miehessä, aiheuttaen gynekomastiaa ja seksuaalisen halukkuuden vähenemistä. Sen sijaan aktiiviset elämäntavat lisäävät testosteronin eritystä sekä sen aiheuttamia ilmiöitä.

Tämän vuoksi laskuhumalassa mielialat saattavat vaihdella, ja humalatilan jälkeen keho lisää testosteronituotantoaan korvatakseen hajonneen testosteronin, aiheuttaen seksuaalisen halukkuuden tilapäistä kasvua.

Kivekset tuottavat taukoamatta siittiöitä, joiden tehtävänä on hedelmöittää munasolu ja siirtää isältä tuleva geeniperimä lapselle. Siittiöt ovat pitkiä, siimamaisen häntänsä avulla liikkuvia soluja.

Siittiön DNA sijaitsee sen pääkappaleessa. Siittiöt elävät siemennesteessä eli spermassa ja vapautuvat orgasmissa siittimen päästä siemensyöksyssä. Siittiöt ovat niin pieniä, etteivät ne näy paljaalla silmällä. Siemennesteessä niitä on yleensä satoja miljoonia. Siittiöiden vähäisyys voi johtaa lapsettomuuteen. Siittiöitä muodostuu murrosiästä vanhuuteen asti, vaikka niiden määrä pieneneekin iän myötä. Mies voi olla hedelmällinen vielä hyvinkin vanhana.

Vaikka siittiöiden tuotanto on jatkuvaa, siinä on vaihtelua kehon vuorokausirytmistä johtuen, ja siihen vaikuttaa koko joukko muitakin tekijöitä.

Esimerkiksi siemensyöksyn jälkeen siittiöiden tuotanto tehostuu. Vaikka kivekset tuottavat siittiöitä keskimäärin miljoonaa päivittäin, ei kivesten kapasiteetti lopu, eikä "vanhoista" siittiöistä tarvitse hankkiutua erikseen eroon ejakuloimalla. Tietyn ajan kuluttua keho sulauttaa itseensä käyttämättä jääneet siittiöt ja tuottaa uusia niiden tilalle. Jos mies saa yöllisen siemensyöksyn, se ei ole merkki siitä kiveksissä on liikaa siittiöitä, joista täytyy hankkiutua eroon.

Kivekset roikkuvat kivespusseissa muun elimistön ulkopuolella, koska ne tarvitsevat muuta elimistöä alemman lämpötilan voidakseen tuottaa siittiöitä. Täten miehen hedelmällisyys voi heikentyä, jos kivekset ovat pitkään liian lämpimässä. Cremaster-lihakset säätelevät kivesten nousemista ja laskeutumista sekä kivespussin kireyttä.

Tämän tarkoituksena on säädellä kivesten lämpötilaa. Jos kivekset ovat lämpimät, ne roikkuvat alhaalla ja kivespussi on löysä. Jos taas kivekset ovat liian kylmät, ne nousevat ylös ja kivespussi kiristyy, jolloin kivekset ovat lähempänä elimistöä ja lämpenevät.

Kivekset voivat nousta ylös ja kivespussi kiristyä myös seksuaalisen kiihottumisen vuoksi. Säännölliset siemensyöksyt puhdistavat eturauhasta , joka auttaa vähentämään eturauhassyöpään sairastumisen riskiä.

Eturauhasen syöpä on yleisin syöpäsairaus suomalaisilla miehillä. Mies voi ehkäistä kyseistä syöpää sekä terveillä elämäntavoilla että itsetyydytyksellä muun seksuaalisen elämän ohessa ja etenkin sen puuttuessa.

Kiveksissä saattaa tuntua kipua ja ne voivat aiheuttaa epämukavan tunteen silloin, kun miehen seksuaalinen kiihotustila jatkuu pitkään ilman orgasmia. Erektio lisää veren määrää peniksessä ja kiveksissä. Kivekset tuntuvat raskaammilta ja saattavat jopa sinertää runsaasta veren määrästä sekä kasvaneesta verenpaineesta johtuen. Tilan nimi on englanniksi epididymal hypertension , ja se tunnetaan myös nimellä blue balls eli "siniset pallit".

Kipu helpottaa, kun verentungos sukuelimissä loppuu eli kun mies ejakuloi tai kun seksuaalinen kiihottuneisuus vähenee. Useimmat miehet eivät säännöllisesti kärsi tällaisesta kiputilasta. Jos edellä kuvattua kipua esiintyy silloin, kun ei ole seksuaalisesti kiihottunut, on kysymys jostakin muusta, mahdollisesti hoitoa vaativasta tilasta tai sairaudesta. Tahaton tai tarkoituksella aiheutettu isku miehen herkille kiveksille aiheuttaa kovaa mutta yleensä tilapäistä kipua.

Esimerkiksi tietyissä urheilulajeissa käytetään alasuojaa puhekielellä "munarit" kivesten suojana. Kipu on elimistön tapa kertoa, että kivesten satuttamista tulee varoa. Se on kuitenkin ihan tosiasia, ettei normaali nainen pysty mättämään miestä turpaan, vaikka olisi miten hyvin harjoitellut. Potku- ja iskutekniikat ovat lopulta käyttökelvottomia kun matsi siirtyy mattoon ja matossa taas on loppujen lopuksi kyse aika pitkälti voimasta ja massasta.

Jos mma-otteluissakin poistettaisiin mattokamppailuun liittyvät suojaavat säännöt, olisi kyse puhtaasti siitä kumpi on vahvempi. Mielestäni nyrkkeily on melko hyödytön laji varsinaiseen itsepuolustautumiseen, sillä siinä vain mätetään. Matossakin ollessa pystyy kuitenkin puolustautumaan paljoakaan voimaa ja massaa vaatimatta. Täytyy vain tietää miten! On tietenkin asentoja, joihin ei ole hyvä saada itseänsä menemään, koska pois on hyvin hankala päästä.

Ne jos tietää, niin you're good to go. Siinä opitaan ottamaan ja antamaan iskuja mitä läheskään kaikissa lajeissa ei tehdä ainakaan riittävästi. Sen sijaan on totta, ettei mikään laji toimi itsepuolustuksena ilman mattotekniikoita.

Parhaat itsepuolustuslajit ovatkin varmaan tänä päivänä suositut mma-, brassi jujutsu ja lukkopainipohjaiset sekasikiöt, joissa ei harrasteta mitään lajia, vaan opetellaan ainoastaan "tappelua". Mutta edelleen pidän mayura siitä kiinni, ettei naisella ole sanaa mattopainissa, vaikka tekniikkoja osaa.

Normaali täysi-ikäinen mies heittelee jotain alle kiloista naista kuin märkää rättiä. Otat lukon, mies nostaa sinut päänsä korkeudelle ja jysäyttää asvalttiin.

Yrität kuristaa, mies ottaa ranteista kiinni ja vääntää kädet auki. Hyppäät päälle ja mies yksinkertaisesti nostaa sinut sivuun. Jos taas jäät alle niin se kiloinen saa sinut siellä pidettyä jo pelkällä massalla kun tuskin jaksat 90 kg nostaa päältäsi. Siihen kuolleeseen painoon kun vielä lisätään aktiivinen vastaanpano ja esim.

Parasta vaan aina poistua uhkaavasta tilanteesta vaikka juosten. Koskee niin naisia kuin miehiäkin. Toiseksi parasta on saada yksi hyvä osuma perille, esim. Pahin vaihtoehto on alkaa matsata sellaisen henkilön kanssa, jota ei jaksaisi edes kantaa reppuselässä. Siinähän käytetään juuri näitä munille lyönti ja varpailletallomis hämäytyksiä päästäkseet irti otteesta Kaikista perusteluistasi huolimatta olen yhä eri mieltä kanssasi. Mieleeni ei tulisi koskaan kuristaa toista, hypätä niskaan tai ottaa tehoton lukko.

Oppimani lukot ovat puhtaasti hallintaliikkeitä. Siitä ei pääse järkyttävän kivun takia irti rikkomatta omia luitaan ja jos ei mene mukana, minä hoidan sen murtamisen. Jos joku vaikkapa tekisi käteesi toimivan joutsenlukon, kiljuisit varmasti kivusta. Ottaa liikkeen hieman edemmäs - ranne mäsänä. Niskalukko ja kuristaminen ovat tyhmimpiä tehtäviä liikkeitä, joita kukaan täysijärkinen kamppailulajeja tunteva tekisi.

Pointtina se, että toisen henkilön massa ei vaikuta mitenkään lukon toimivuuteen. Kunhan saa toisen väännettyä haluamaansa asentoon nopeasti, niin irti ei pääse. Näin siis ellei ole yli-inhimillisen nivelvenyvä tai suuren suuri masokisti.

Nuihin en ole itse törmännyt. D Munille osumia on tullut vain alkulämmittelyssä minijaliksen kohdalla. Ei muualla muutoin kuin vitsinä. Kannattaa oikeasti olla varuillaan jos on noin kova luotto noihin jugatshugatshaga-lukkoihin. Kun toisen kädessä on 70 prosenttia enemmän poweria niin et sinä jumalauta pysty mitään lukkoa siihen tekemään Kerran yhdissä bileissä yksi kaltaisesi monta vuotta taekwondoa harrastanut tyttö tuli pienessä "maistissa" minua provosoimaan että "otetaan leikillä matsia".

Sanoin että en viitsi koska olet tyttö. Hän jatkoi ja jatkoi "etkö uskalla", oli ilmeisen kova tarve päästä esittelemään lukkojaan. Sanoin sitten että "no näytä sitten joku liike". Jos olisin ollut tosissani niin olisi voinut käydä huonostikkin mutta en tietenkään Tämä siitä huolimatta, että harrastavat kaikki kamppailulajeja. Tajunnan menetys kuristamalla "herättää" pahimmankin riitapukarin yleensä omaan typeryyteensä ja herättyään tällainen sankari poistuu yleensä ilman jatkopainia.

Alle kiloisen ei ehkä kannata sinne niskaan hypätäkään, mutta tämä on tavallaan ollut pointtini tässä koko ajan. Minä voin varmasti vääntää sinun ranteesi vaikka poikki ihan puhtaasti voimalla, vaikka pistäisit miten vastaan.

Voitko sinä tehdä saman minulle? On tietysti totta, että osa varsinkin rannelukoista estää lihasten käytön tehokkaasti.

Aidossa tappelutilanteessa siihen pisteeseen pääseminen on kuitenkin aika vaikeaa. Saat tosissasi olla nopea jotta pystyt hallitsemaan huomattavasti vahvempaa vastustajaa puhtaasti tekniikalla. Ja osa tekniikoista valitettavasti vaatii aika paljon voimankäyttöä. Sen takia niissä matseissakin on yleensä painoluokat.

Olet itse uskomattoman typerä, koska yleistät minun olevan samanlainen toope kuin joku tuntemasi alkoholisti bimbo. Ensinnäkin, voi olla vaikka kuinka monta vuotta tiettyä lajia harrastanut, mutta se ei kerro kuinka edistynyt siinä on. Joku menee treeneihin juoruamisen vuoksi! Se vaatii myös kokemusta muustakin kuin lukkojen harjoittelemista sanotaan vaikka kahdeksan vuotta turvallisella dojolla ystävällisen yhteistyötä tekevän treenikaverin kanssa.

Ja tietysti muuten henkistä lujuutta. Ja muuten, kai olet miettinyt mitä teet kun saat sen miehen siihen joutsenlukkoon maagiseti rauhoittuneena ja kätensä murtaneena. Soitat kytät yhdellä kädellä, viisitoista minuuttia pidät jätkän paikoillaan jaloilla ja käsillä, kun kytät tulee lähdet niiden matkassa selvittämään kuinka se käsi murtui, ja voivoi kuinka kipeä sen murhanhimoisen, nyt yllättäen selvinpäin olevan alkoholisoituneen miehen käsi onkaan jälkeenpäin: Se että oppii ottamaan iskuja vastaan on tosiaan ihan hemmetin tärkeää, mutta vaikka itsepuolustuslajissa matsaaminen olisi melko olennaista sitä ei kaikissa lajeissa siitä huolimatta ole , se ei ole Tärkein osa lajia siis tältä kannalta ajateltuna, nyrkkeilyssä se loogisesti on.

Jos no, hänhän sanoo tietävänsä tietää mitä tekee, kuristuotteen tulisi olla parempi. Eikä kukaan hyppää jonkun ison jätkän päälle vain ajtellen että odottelee että lentää viis metriä kauemmaks, kyllä siinä kohtaa pitää olla joku suunnitelma minkä en tällä tyypillä usko onnistuvan.

Siinä pysyy, kun ottaa vielä pitävän lukon toisen ollessa mahallaan. Näitäkin asioita toki mietitään treeneissä, eivät ne näytön vuoksi ole. Jos mattotekniikoita ei olisi olemassa, moni kamppailulaji kuolisi. Pitäisikö tuon olla jotenkin asioita selventävää, ja saada minut tajuamaan kuinka suuri mestari olet? Sitä paitsi, on aivan eriasia puolustautua esim. Kuin vierasta miestä joka Pelkkä iso koko ei merkitse tappelussa mitään, jos ei osaa tapella, ja vastassa on joku joka osaa.

Ja tulikin tässä mieleeni, kun puhut siitä että taitojasi käyttämällä pystyisit puolustautumaan toiselta henkilöltä mitä olet oppinut kamppailulajisi parissa, niin et näemmä ole kuunnellut kovin tarkkaan tekwondo kurssillasi. K1 - Remy Bonjasky vs Akebono www. Jos nainen todella osaa kenkiä ja omaa jonkinlaisen taistelijaluonteen, niin aivan hyvin voi isompikin ukko saada köniinsä. Naisten miehille suorittama väkivaltainen toimenpide on huumoria; näin olen televisiosta oppinut!

Totuus on se En tiedä onko tuo sitten totta, mutta näin olen lukenut. Vai onko tämä sun mielestäsi huumoria? Onneksi edellinen viestini ei ollut sarkastinen. Itse hyväksyn munillepotkimisen AINA, jos joku koittaa tehdä jotain pahaa toiselle.

Itsehän en hyväksy väkivaltaa muuten kuin äärimmäisenä puolustuskeinona, ja paras itsepuolustuslaji taitaa edelleen olla se metrin aidat: Ihan varmasti ansaitsee ainakin pahoinpitelysyytteen potkaisija, en nyt tuosta törkeästä ole ihan varma, jos on kuitenkin vain yksi potku, eikä kymmentä. MUTTA on se nyt helvetti kumma jos raiskaukseen aletaan verrata munillepotkimista! Aloittaja ei taatusti tiedä, millaista naiselle on joutua raiskatuksi.

Vammat, etenkin henkiset, ovat kyllä aika paljon pahemmat. En jotenkin jaksa uskoa, että pojilla munillepotkaisu aiheuttaa samanlaisia henkisiä traumoja kuin raiskaus naiselle tai miehelle. Että jos munillepotkaisusta pitäisi saada törkeän pahoinpitelyn tuomio, eli käytännössä enemmän kuin raiskauksista yleensä saa, niin huhhuh.

Sitä paitsi, se munille potkaisu ei välttämättä aina pysäytä. Joku piripää kun keksii hyökätä päälle, niin siinä kaikkein järkevintä on lähteä litomaan kuin jäädä testailemaan niitä kung-fu-otteitaan edessä heiluvaan sekopäähän, joka ei välttämättä huomaa kipua huumehuuruissaan samalla tavalla kuin normi-ihmiset.

Yleensäkin miehet tuppaavat suojaamaan tuota aluetta kohtuullisen herkästi, että en nyt itse alkaisi munille potkia päällekäyjää, jos en varmasti tietäisi mitä teen. Sen jälkeen jos on tarpeeksi kovaa toista potkaissut munille niin on kyllä raiskausta pahempi! Koko keskivartalo sekoaa, tuntuu vatsassa ja kipu on sietämätönä.

Se on vain jotain mitä ei pysty kuvailla. Jos mies voisi valita munille potkaisun ja persraiskauksen väliltä, kummanhan ottaisi mieluummin. Jotenkin ihmisillä tuntuu olevan turhan "siisti" kuva raiskauksista. Ei se ole vain pari vetoa ja sillä selvä, voi tulla oikeasti sellaisia vaurioita, mitä joudutaan leikkaamaan, emättimen repeämää ja sellaista En väitä, etteikö munille potkaisu voi aiheuttaa pahoja vaurioita.

Kuivana kun vielä vedellään, niin kipukin on kyllä aika hirveää, herrat voivat miettiä miltä tuntuisi kun rectumiin vedellään ilman minkään sortin liukkareita: Ja haluan vielä painottaa niitä henkisiä vaurioita. Kuinka moni, jota on potkaistu munille, kärsii sen takia masennuksesta, itsesyytöksestä ja -vihasta, jopa hautoo itsemurhaa? Tai ei pysty enää normaalisti harrastamaan seksiä no okei, munillepotkaisu voi kai johtaa tähänkin? Ihan oikeasti, uskon kyllä että se munille potkiminen käy ihan helvetin kipeää, mutta raiskaus nyt vain on täysin eri mittakaavaa.

Munillepotkaisija ei alista sinua henkisesti ja vie täysin omaa koskemattomuuttasi ja itsemääräämisoikeuttasi, raiskaaja vie kaikki nämä. Puhumattakaan mahdollisista sukupuolitaudeista tai raskauden mahdollisuudesta. Harvemmin ne raiskaajat ehkäisyä ajattelevat. Mutta siinäpä olet väärässä etteikö piripää putoa munille potkaisusta. Se on ihan tutkittu juttu. Huumeessa olevaan ei välttämättä tehoa kaasu eikä pamppu, mutta kiveksistä menee suora johto aivoihin.

Kunnon osuma ja mies putoaa vaikka olisi miten aineissa. Siinä kyllä olet oikeassa, että kunnon osuman saaminen on vaikeaa ja helposti potkusta suurin osa suuntautuu esim. Itse luulen, että raiskauksen seuraamuksia liioitellaan vahvasti tänä päivänä. Onhan kyseessä tietysti hirveä rikos, mutta kun lukee kommentteja ja kuuntelee juttuja niin tulee mieleen, että se on jotenkin maailman pahin asia.

Pahempi kuin murha tai joku kidutus suunnilleen. Kuitenkin suurin osa raiskatuista elelee ihan normaalia elämää niin kuin kaikki muutkin väkivaltaa kohdanneet. Ei ole tavatonta, että raiskauksen uhri lopettaa vastustelun välttyäkseen pahemmalta väkivallalta ja kestää koittelemuksen hammasta purren. Henkinen kolaus on iso, mutta niin on esim.

Fyysisten vaurioiden osalta raiskaus on varmaan ihan verrannollinen mihin tahansa keskimääräiseen pahoinpitelyyn. Nyrkillä naamaan ja potku kylkiluihin niin uhri on ensiavussa tikattavana tai leikkauksessa keuhkon repeämisen takia. Henkisesti raiskaus on toisille varmasti aivan hirveän raskasta, mutta suurin osa pääsee siitä yli ilman mitään sen kummempia kriisiapuja.

Niin valitettavaa kuin se onkin, on naisia raiskattu maailman sivu ja tullaan raiskaamaan vastakin. Ei kannata liioitella tai nostaa yhtä rikosta johonkin luokkaansa kaikkien muiden yläpuolelle. Ei se auta uhria eikä se auta yhteiskuntaakaan. Etteikö munillepotkija alista henkisesti? Moni poika on kokenut, kun ala-asteella tyttö lataa täysiä haaraväliin ja joutuu siinä tuskissaan pyörimään maassa samalla kun muut nauravat "siinä meni isyys!

Ala-asteella myös jostain syystä yksi poika oli otettu kohteeksi, kun tytöt potkivat tätä munille. Välillä leikillään ja välillä vähän vähemmän leikillään. Haluaisinpa nähdä mitä tämä tyyppi nykyään ajattelee kun kouluaikana tytöt jatkuvasti alistaneet potkimalla munille, ja voikohan saada edes lapsia.

Ainaki joskus kun olin ekalla tai tokalla luokalla niin vahingossa mä potkasin yhen pojan muniin se alkoi itkemäänki aika paljon. Mulla vaan hermot petti ku se kiusas mua. Mä kadun tätä asiaa nykyään. Näköjään tätäkin varten voi harjoitella: Se, ettö minut raiskattaisiin vaatisi vähintään pari-kolme isoa miestä tai teräaseita. Tytöllä on suuret luulot itsestään. Se että sinut raiskattaisiin vaatisi väh. Onhan se hyvä että sinulla on itsevarmuutta mutta se ei sinua enään siinä tilanteessa auta, kun sinut raiskataan!

Miehet on fyysisesti voimakkaampia, joten must on hyvä, että miehillä on heikkous.. Jos joku mies muhun kävis kii, nii sehän on se ensimmäinen suojautumiskeino: Sitä on sallittu käyttää vaan itsepuolustuskeinona, mutta usko pois, ala-aste ikänen tyttö ei tajua, paljonko se sattuu. Mulla ainakin oli sellanen käsitys, et se on vähän ku läpsäsis kovaa naamaan, paitsi et saa hyvät naurut, jos poika alkaa kierii maassa.. Joo eikä se ala-asteikäinen tyttö tajua, että siinä maassa kierimisessä on jotain outoa tai "spesiaalia"?

Mietitäänpä, koska muuten pojat kierivät tuskissaan maassa? Potkaistessaan vahingossa varpaan ovenkarmiin? Kyllä siinä munille potkaisussa jotain erikoista on kun se suunnilleen ainoana väkivallantekona saa aikaan sen välittömän kädet muniin ja maahan-reaktion. Pääpointtina on se, että lapsiin erikoistunut urologi Anthony Atala muistuttaa kivesvammojen vaaroista ja kehoittaa vanhempia suhtautumaan myös lasten kivesvammoihin niiden vaatimalla vakavuudella.

Myös pikkupojille pitäisi hankkia alasuojat, jos harrastavat urheilua, jossa kivekset voivat vaurioita. Kaikkein pienimpien kohdalla, jos saatavilla ei ole riittävän pieniä alasuojia, voi kiveksiä suojata käyttämällä hieman liian pieniä tiukan mallisia kalsareita, jotka nostavat kivekset parempaan suojaan kiinni nivusiin. Osuma kiveksiin voi aiheuttaa mm.

Kivun lisäksi kivestrauma voi johtaa kiveksen tuhoutumiseen. Vamaa seuraava infektio voi johtaa kiveksen poistoon leikkauksella. Harvinaisempi vamma on kiveksen kiertyminen, jossa kivekseen verta johtava siemennuora on kiertynyt mutkalle. Tämä aiheuttaa kiveksen verenkierron pysähtymisen. Hoitamattomana tila johtaa kiveksen pysyvään vaurioitumiseen ja lopulta kuolioon, eli leikkaus on paikallaan tässäkin tapauksessa.

Tämä loppukaneetti sitten tarkasti käännettynä: Anytime testicular pain starts suddenly or is especially severe, medical attention is required. If there is swelling on either side of the scrotum after injury, medical attention is a necessity in this situation, too.

Joka kerta kun kiveskipu alkaa yllättäen tai on erityisen kovaa, tulee hakeutua lääkärin hoitoon. Lääkärin hoitoon on hakeuduttava myös silloin kun vamman seurauksena kivespussin alueella esiintyy turvotusta. Kiitti kun selvensit, meni osa multakin ohi. Toivottavasti moni muukin luki ton, sen verran vakavasta asiasta sit kuitenkin on kyse.

Mua potkittiin ala-asteella koulussa munille, monta vuotta sain tytöiltä iskuja arimpaani. En soittanut suuta tai mitään muutakaan tehnyt ansaitakseni sellaista. Olin vaan vähän pienikokoisempi kuin muut pojat. EIhän sitä sattumista voi oikein sanoin kuvata, kipu oli hirveä ja ne kikattavat tytöt siinä lisänä.

Sai vielä pelätä kokoajan tulevan lisää. Mulle ei jäänyt fyysisiä vaurioita vaikka kivekset väliin oli tosi kipeät muutaman päivän.

Henkinen puoli onkin sit toinen juttu. Jos toinen tekee nopean liikkeen vyötärön korkeudella, pelästyn että isku tulee omiin haaroihini. Kädet menee automaattisesti suojaksi. Tyttöystäväni huomasi tuon ja teki sillä kiusaa, oli lyövinään ja nauroi sitten päälle kuinka herkkä olen.

Koitin selittää hiukan miltä se on tuntunut ja tuntuu edelleen, että ei tekisi sellaista kiusaa. Se meni kerran sitten siihen, että tyttökaverini juovuksissa oli lyömässä mua, sain käsistä kiinni eikä onnistunut, sen jälkeen me erottiin. Rupesin pellkäämään sitä niin paljon ja olin kokoajan varuillani, nukuin aina selkä siihen päin, en ikinä selälläni tai haarat mitenkään paljaana. Taitaa olla niin, että tyttöjen ja naisten mielestä on ihan oikein kohdella miehiä noin.

SIksi kai eivät sitten vie poikalapsiaankaan ajoissa lääkäriin. Koulussa opettajat ei välitä. Monta kertaa munkin opettajat näkivät selvästi mitä mulle tehtiin tai sitten kun kierin maassa munia pidellen. Yhden ainoan kerran yksi naisope jäi kanssani ja selvitti miten pahasti oli sattunut.

Soitti vielä isällenikin ja pyysi katsomaan paikkoja ja menemään lääkäriin tarvittaessa. Kaiken harmin ja nolon keskellä tuntui kuitenkin edes jotenkin hyvältä, että joku oli sitä mieltä, että noin ei saa tehdä mullekaan. Ei sitä voi selittää, se vaan on niin hassua kun poika pitää muniaan ja pyörii maassa: Kaikki likat tykkää katella ja nauraa sille: Ei voi selittää sitäkään, tämähän se vastaa hassua olisikin kun itkisit ja vuotaisit verta persettäsi valitellen ja pyörien maassa, kun lykitään sua sitten sinne rektumiin 5cm levyisellä veturimunalla KUIVANA.

Kaikk tykkää katella ja nauraa sulle: Munat ovat varmasti toiseksi herkin paikka ihmisellä mitä olla ja voi, ja munille potkaisu on varmasti toiseksi kammotavin kipu, mikä ihmiselle voi seurata. Minunkin mielestäni munille potkiminen on sairasta hommaa, se sattuu aivan jumalattomasti. Ainoa paikka mikä ihmisellä voi olla vielä muniakin herkempi, on ehkä silmät. Siitähän voi tulla pahimmillaan isättömäksi ja parannuskeinoa ei ole muuta kuin mennä kivestensiirtoleikkaukseen siis uudet kivekset tilalle aivan samalla tavalla, kuin esimerkiksi munuaisen siirto.

Mutta toki, mitä mä oon kuullu, niin niitten siirrettyjen kivesten tuottamat siittiöt sitten olisivat sen kivesluovuttajan siittiöitä, että jos vaikka sitten joskus lapsen saisi, niin perimä ei tulisikaan lapselle isältä, vaan siltä luovuttajalta. Tosin tästä asiasta ei ole varmuutta, koska sitä ei ole tutkittu tarpeeksi. Kivesten siirtäminen on nykyään jo mahdollista, mutta erittäin harvinaista. Toi päivämäärä oli pikaisella googletuksella uusin, josta löysin vastauksen kysymykseen voidaanko kivessiirtoja tehdä.

Artikkelin mukaan ainoastaan "autotransplants", siis henkilön oman kiveksen siirto, on tehty ihmisellä. Tällainen voidaan tehdä kun kives ei ole esim. Myös sitä tutkitaan onko syöpähoitoja läpikäyvien miesten kohdalla mahdollista ottaa kivekset talteen ja siirtää ne kemoterapian ja sädehoitojen jälkeen takaisin lapsettomuuden estämiseksi.

Kivessiirtoja mieheltä toiselle ei tehdä kahdesta syystä. Ensinnäkin hormonikorvaushoito on nykyään niin helppoa ja tehokasta, ettei iso leikkaus ole kannattavaa.

Toisekseen siirtokiveksen tuottama sperma ei sisällä siirron kohteen geneettistä informaatiota kiveksen tuottaman sperman geeni-informaatio on syntynyt jo kohdussa eikä muutu, vaikka kives siirrettäisiin. Miehen ja lapsien hankkimisen kannalta on siis yhdentekevää onko hedelmöittyminen tapahtunut siirtokiveksen ja perinteisen metodin, vai hedelmöityshoidon ja lahjasperman avulla. Syntynyt lapsi ei joka tapauksessa kantaisi isänsä geenejä. Tuossa tuo artikkeli englanniksi: Ja sit kans sellaset kaikki pikkukakarat pojat myös potkii myös useimmunille.

Onkos sun mielestä Vai että munille potkaisuun on aina joku hyvä syy? No eipä ole, jotkut näyttävät todellakin tekevän sitä huvikseen. Luin koko ketjun aivan "vahingossa" koska aihe oli omakohtaisten kokemuksien takia niin addiktoiva Munille osuma, siis aivan mistä vain, esim jalkapallosta pudottaa. Olen ottanut osumaa ala-asteella yhdeltä tytöltä, kun hän suuttui minulle. Se tuntui aivan helvetisti vasemmassa kiveksessä, ja samalla vatsassa. Kipu oli aivan helvetin tuskallinen, ja kesti n 1 minuutin.

Ainoastaan minulle potku tehoaa poikiin. Siks esitän aina potkaisevani munille, eli siis potkaisen niin, että potkaisen tosi hiljaa, ja yritän olla osumatta aina, ja jos osuu niin en ainakaan kovaa potkase. Sit kun pojat pelästyy sitä potkua niin että ne päästää irti, niin pääsen juoksemaan pakoon.

Yx muija potkas munil ku menin viinapäissää naimaa sen systerii, se ei oikee digannu.. Kiihotun siitä, kun poikia potkitaan munille. Se on vaan jotenkin niin kiihottavaa, kun poika makaa maassa alapäätään pidellen.

Sillä hetkellä tulee esiin ihmisen täydellinen haavoittuvaisuus. Taidat olla tyhmä Tuskin kukaan äiti omaa lastaan haluaisi vahingoittaa. Mua kans kauhistuttaa ne nartut, jotka potkii jätkien pallit paskaksi, ja sitten joskus tulevat vastaan taluttaen jotakin lasta ja sitten selittää: Tämä on kyllä niin totta.

Joskus vuosia sitten näin, kun yksi tyttö joka potkaisi minua suoraan palleille ja aivan sairaan kovaa, tuli sitten vastaan ja leperteli sille lapselle: Äidin täytyy käydä nyt kaupassa. Epäilen että sen nartun syytä tämäkin. Sitten se tulee taluttaen lastaan ja hymyillen vielä vittumaisesti muille ihmisille. Se lapsi ei ole tehnyt sulle mitään pahaa, eikä vastaa vanhempiensa tekemisistä. Ja jos joku jätkä, jonka munille olisin potkaissut tulisi selittämään mun lapselle jotain paskaa, niin potkaisisin kyllä sitä jätkää niin lujaa palleille että muistaa tulleensa purkamaan vihaansa.

Kyllä sen saatanan kusipään on aika saada turpaa!!! Nainen voi tulla raskaaksi, ja uskoisin että useimmat naiset jotka eivät halua tulla raskaaksi käyttävät kortsua.

Ja te jotkut ette sit tiedä yhtään tästä raiskauksesta. Mistä te pojat tiedätte miltä tytöstä tuntuu sillä hetkellä, varmasti kukaan ei oikeasti raiskatuksi haluaisi tulla jos sen joskus kokisi. Itse siis olen sen kokenut. Ja pahoja traumoja on jäänyt, koska olin silloin vasta 14 vuotias. Ensinnäkin se sattui jonkin verran, verta taisi tulla pikkaisen, ei mitenkään kamalasti. Ja mies oli yli 20 vuotias.

Ei kukaan tyttö tuollaista tahdo kokea. Olin silloin vielä nuori ja mies oli jo aika vanha. Ei sillä hetkellä osannut ajatella muuta kuin mitä nyt tapahtuu, shokissahan siinä on. Ei kukaan siinä mistään ehdi nauttimaan tai kuka sellaisesta nauttisi. Raiskaus ja seksi on pikkasen eria asia. Mutta ymärrän, kun mistä te jätkät sitä voitte tietää miltä tytöstä sillä hetkellä tuntuu.

Ja uskon että munille potkaisu on kivuliasta, eikä sellaista saisi tahalleen kenellekkään tehdä. Ja mistäköhän te tytöt sitä sitten tiedätte miltä tuntuu kun ladataan potku täysillä säkeille? Niinpä niin ette taida tietää Tuli just mieleen kun luin näitä että kun olin 12 vuotias, niin leikin meijän tossa mattotelineellä kavereitten kaa, noh sit yhtäkkii vaan horjahdin jotenkin ja juman kekka suoraan joku rauta osu sukupuoli elimiin. Pillu siis jotenkin repesi. Ja arvatkaa vaan huusinko kivusta.

Verta tuli vitusti ja piti mennä lääkäriin joka sit tikkas haavat. Ja niin ei mulla siitä pahemmin mitään vaurioita tullu, näkyy vaan sellasseet vaaleemmat viivat, varmaan jotkut arvet: AHahhah Lopetin lukemisen kun vertasin sitä raiskaukseen.

Meneppä ja kasva vähän. Juuri näin itsekkin tekisin. Ja muijan olisi ihan turha alkaa itkeä mitään sillä itsepuolustusta se olisi. Jos munille yrittää potkaista niin ansaitsee sen nyrkin naaman, sillä se ei satu edes murto-osaa siitä potkusta. Me tarvitaan joku kaksineuvoinen kertomaan meille kumpi sattuu enemmän, rinnoille lyöminen vai potku munille. Vai sattuuko molemmat yhtälailla. Nuori neito Itse en pidä siitä, että poikaa potkittaisiin kasseille.

Uskon että ei tunnu kivalta! En käyttäisi tätä metodia kuin äärimmäisissä tilanteissa, kuten jos joku yrittäisi raiskata minut. Täytyy kyllä myöntää, että trampoliinillä hyppiessäni, noin vuotiaana sitten tuli vähän huidottua, ja naapurin pojan kanssa yritettiin siinä kaataa toisemme tms.

Yritin sitten potkaista sitä arkaan paikkaan, mutta jalka lähti alta enkä osunut, ja kyseinen poika vaan nauroi, ja tämä toistui pari kertaa kunnes olimme liian väsyneitä, ja toinen naapurin poika taisi tulla sinne, joten alettiin tekemän jotakin muuta. Olen kyllä onnistunut kerran tai kaksi huitaisemaan edelleen sitä samaa poikaa munille jalalla, mutta ei ollut koskaan niin paljon voimaa, että sitä oikeasti sattuisi. Hei jäbät, vetäkääpä joskus alamäkipyörällä ja siirtäkää paino satulan yli taakse jyrkässä kohtaa ja sitte pikku kämmi ja takarengas osuu vauhdissa kasseille.

Tulee muuten munasuojii ikävä! Joo kyllähän kivekset on paaaaljon herkemmät, kuin rinnat. Verratkaapa vaikka luunappi tissiin luunappi kiveksille. Niin jätkät jos joskus on "pakko" tapella nii käyttäkää nyrkkejä pohojalaaseen malliin eikä mitään neitimästä potkimista kasseille ps: Oon tyttö ja en vituss vois tehä kenellekään pojalle noin! Koska mä uskon et se sattuu teit iha helvetin paljon!: Tehdään sormista sakset, naks naks. Eniten sattu ku kävelin puuaidalla joka oli noi 10cm levee, sit liukastuin ja aivan oikein toinen jalka toiselle puolelle ja toine toiselle Kerran yks potkas mua munille yks paska poika ja se sattu mun munat melkein jo hirtti itsensä ;.

Voi helkkari kun risoo tää typerä keskustelu jostain hemmetin munille potkaisusta. On kaikki niin hiton luusereita ku ei pientä potkua kestä. Mua on potkastu munille noin 5 kertaa eikä oo tullu mitään ongelmia puolet potkioista oli tyttöjä kyllähän se sattu aikaslailla mut ku oon niin peruskestävä jätkä niin ei ne häirinnyt mun toimintakykyä.

Kerran eräs tyttö tuli potkaseen mua munille kun olin saanu matikan kokeesta 10 niin horjahdin vähä taaksepäin ja otin pakoon juoksevan tytön kii ja tönäisin kumoon jonka jälkeen aloin hakkaa sen päätä maahan. Aikani hakattua huomasin hänen olevan tajuton ja verinen lähin pois. Seuraavana päivänä jouduin ongelmiin mutta se on toinen tarina.

Kerran myös heitin äijän ikkunasta ulos ku oli jostain syystä potkinu mua munille onneks selvisi murtumilla että kyllä mies on toimintakykyinen tilanteessa kuin tilanteessa. Munille potkaisu on sama asia kuin hirttäsin tytön rinnoista ja niin teenkin jos joku mua munille potkasee.

Sitä kipua kivekset on ihan kipeit sit koko illan! Munille potkaisu on vakava pahoinpitely josta pitäisi ilmoittaa poliisille. Alatte itkee jos saatte iskun kiveksille aika raukkamaista, että pojat jotka väittää olevansa tyttöi fiksumpii ja parempii niin alkaa pitää jotain hintti protestia jostain, että raiskaus muka on yhtä paha.

D Jos sä sterilisoidut ei oo paha, eikä oo toi hormonikorvauskaa. Joku 10vuotias tulee tänne valittaa koska sillä on arkapaikka.

Hanki elämä ja oikeat kivekset. Joku tyttö jolla on todella iso klitoris ja erityisen kosketusherkkä, vois kokeilla tota. Klitorishan on naisen sukupuolielimistä erityisen kiihottava kohta ja pienikin kosketus tuntuu siinä.

Eli joku potkasee suoran iskun tai lyö nyrkillä klitorikseen. Munille potkaseminen sattuu aivan helvetisti, päässä pyörii, tajunta hämärtyy ja alkaa oksettaa. Sattuu enemmän kuin mikään muu asia mitä olen joutunut kokemaan Ei munille potkaisemista voi oikeastaan verrata raiskaukseen, mutta kyllä jokaista miestä ainakin kerran elämässään potkaistaan munille aivan täysillä. Jokaikistä naista ei kumminkaan raiskata. Raiskauksesta jää pahemmat henkiset vammat, mutta munille potkaiseminen on sairasta, sadistista enkä hyväksy sitä milloinkaan muuten, ellei naista olla raiskaamassa tai murhaamassa.

Munille potkaisemiseenkin voi kuolla. Ja te ala-aste-ikäiset tytöt jotka potkivat poikia tahallaan kasseille.

Lopettakaa saatana heti paikalla. Se on hengenvaarallista ja niin sairasta että oksettaa kun vain ajatteleekin, että itselle tehtäisiin niin. Miettikää nyt järjellä jonnet; kumpi sattuu enemmän, vitun rankat kuukautiskivut ja synnytys, vai potku munille?

No mistä sitä tietää? Ei ole ihmistä joka olisi munillepotkun ja kuukautiskivut molemmat kokeneet. Kuitenkin munille potku olen siis poika, en kuukautiskivuista tiedä niin, munille potku sattuu niin paljon ettei pysty puhumaan eikä liikkumaan. Se sattuu enemmän kuin aivotärähdys, tai sormen vääntyminen murskaksi oven välissä nämä olen siis "testannut".

Itseäni potkaistiin 6-luokalla munille ja se kipu Joten kerroppa, kuinka oletko ikinä pyörtynyt tai joutunut leikkaus-saliin kuukautisten takia. Öö toi tyyppi kyl sano et kuukautiskivut ja synnytys, ja synnytys kyl todellakin sattuu enemmän kuin joku munille potkasu.

Harri sanoo höö Ala asteella sain pesäpallon pallosta juuri sinne alas sattui kyllä vartin ja maahan kaaduin ja tytöt ei ymmärrä sitä kipua se säteilee koko kehossa pienikin isku. No totta kai tasa-arvon vuoksi sitä tyttöäkin pitää potkaista kengänkärjellä sinne vittuun niin kovaa kuin lähtee, jos joku sua huvin vuoks potkasee.

Tuli potkittua miestä munille. Minulla oli Hai-saappaat jalassa , ja ne oli tosi hyvät siinä hommassa. Käyttäkää Hai-saappaita tässä syyskeleillä. Munille potkaisuhan on sekä säälittävin tapa tapella että äärimmäisen vaarallista ja kivuliasta. Toisaalta ilmeisesti se että naista potkaisee haaroväliin voi olla oikein tehtynä jopa vieläkin kivuliaampaa.

Se ei tosin voi estää lisääntymistä. En usko tota siilio Munille potku sattuu ihan vitusti. Onko eroa siinä miten paljon sattuu, jos on vielä ihan pikkupoika vai sukukypsäksi kehittynyt kundi? Mä uskosin et munille potkasu kovaa sattuis yhtä paljon kuin immenkalvon repeeminen ja se et joku jatkais entist rajumpaa nussimista Siin mieles immenkalvon repeeminen pienempi paha koska se ei vaikuta lasten saantiin Vähä olis ihanaa jos ala-astelaiset tytöt potkis mua munille.

Tiedän tän kyllä Mä en älyy kuka vitun tyttö voi olla nii tyhmä et potkii poikii kasseile!! Kokemuksesta tiiän et se sattuu ihan vitusti miten jotkut tytöt voi vaan ollla niin paskiaisia ja luuleeks ne et seon jotenki kivaa kun ei voi saada lapsia ja lisäksi se sattuu niin vitusti.

Niin no itsellä ollu sellanen tilanne että mies hyväksikäytti tavallaan ja sitten tuli tilanne jälkeenpäin jossa mies jiopa PYYSI että "potki mua munille että saat vaikka kuinka paljon potkia" niin tottakai olin suuttunu ja tuohon potkimiseen tuli lupa, niin potkin sitten niin paljon kuin pystyi. Saako sit potkasta poikaa munille jos se itse pyytää vai onx se silti joku laiton?

Onx siin eroo jos potkasee siihe kaluun vai munapusseille vastatkaa joku oikeesti. En tiedä ensimäisestä mutta on eroo Esi merkiksi jos potkaiset kalun päähän voi olla aika epämukava vaa kalun varteen eniin epä mukavaa eikä satu kauheesti Mut jos potkaiset kivespusseille se sattuu ihan vitusti joten jos haluut aiheuttaa eniten kipua pojalle tai nähä maahan ja munista kiinni reaktion niin potkase kives pusseille.

Onks sua ittees potkastu sit kalun päähän vai varteen? Molempiin ja kalun päässä on terska ja se on aika herkkä pelkäst kosketuksest Varsi taas on kova Ja molempiin on potkastu Mutta kumpikaan ei oo vastannut läheskään samaa kipua kun kiveksiin potkaisu.

Lisään vielä et kalun päähän jos osuu potkun täytyy tulla suoraan ja varteen taas niin potku voitulla vähän vinosti niin et väistää terskan ja kääntää jalan terskan jälkeen ja osuu varteen ja lähinnä kalun juureen Sitä tarkoitin kalun varteen potkimisella ja tää on kyl testattu ihan omalla kalulla ja tytön potkulla.

Hei Kivespussit, sanoit tossa että varsi on kova, tarkoititko kun on erektio? Eihän se muuten ole. Luin jostain, että se kohta kivespussin yläpuolella mutta peniksen alapuolella, olis yksi arimpia oaikkoja. Miten teillä tytön kanssa tollasta tuli testattua? Pliis tytöt vantaalt Voiks joku vantaalainen TYTTÖ vuotias potkii mua kasseille En oo viel ikinä kokenu sitä ja haluan kokea koska entiedä miltä tuntuu ja uskon et sattuu ihan vitusti mut jokaisen jätkän on koettavase ihan omilla munille ja tytön potkusta Jos haluat potkia kengät jalassa niin en hyväksy mitää saappaita tai korkokenkii mut ihan tavallisin kengin tai ilman kenkiä Jos olet kiinostunu tästä tarjouksesta nii Paina tosta tän viestin alta vastaa laita viestiin ikäsi nimesi ja puhelin numerosi niin soitan sinulle ja sovitaan missä ja milloin tavataan ja potkit mun kassit punasiks Mut tyttövaan ja vantaalainen vuotias olen kokematon potkuista niin tule minulle potku antamaan muista puhelin numero että voin soittaa.

Unohdin mainita että olen 6 luokal olen 12 vuotias täytän kohta Paljon Ja seuraan tätä keskustelua aika paljon jos on vielä jotain kysyttävää. Ilmeisesti se potki niinku kengällä tai jalkaterällä. Onks se sit kevyempi homma jos tekee nyrkillä tai polvella? Ole hyvä Ja tennarilla potkas En tiedä Mutta kuvittelisin ja mitä oon keskusteluja lukenu niin nyrkillä ei kai satu niin paljon polvesta en osaa sanoa Nii ja olitko tyttö vai poika?

Jos saisit valita niin ottaisitko tällä hetkellä sinne nyrkillä polvella vai tennarilla? Ei kiinnostaisi ottaa millään kiitos Mut en haluu et sattuis niin paljon joten ehkä nyrkillä voisi tyttö kokeilla.

Nii ja jos itse haluut potkasta jotain haaroväliin antamatta sille pojalle mitään vaurioita seuraa näitä ohjeita 1 etsi poika joka haluaa potkun munille esim keskustelun kautta Mutta älä sellasta poikaa joka ei halua nii älä potki Mun mielestä munille potkun saa tehdä vaan jos poika ite pyytää tai yrittää raiskata tai jotain.

Muista viel et en takaa tossa ettei vaurioita tulis koska kaikilla on vähän eri kipukynnykset ja jos potkaset nii kerro ihmeessä täälä millanen reaktio tuli Haluun kyllä kuulla. Tos nimestäkin äsken virhe joudun kirjoittaa ton nimen joka kerta uudelleen koska en ooviel kirjautunu joten älkää ihmetelkö.

Kivespussit hei, joo vain toisen luvalla saa noin tehdä. Suostuisitko itse potkaiseen tai nyrkkiä antaan sinne jos joku sun kaveri pyytäis munilleen? Potkikaa mua munille ihanat tytöt!! En tiedä Kyl se sen verran sattuu ja on siinä riskinsä Joten ainakin monta kertaa varmistaisin että ootko nyt ihan varma Ehkä mä kuiten kin voin sinne vetäistä jos pyytää vaikka pidänkin munille potkua aika raukkamaisena ja mielestäni pojan kanssa mielummin tappelisin muilla iskuilla kun potkuilla tai lyönneillä munille.

Ootko Kivespussit kuullu jutusta nimeltä kivespaini? Siinä kumpikin ottaa toista kivespusseista kiinni ja puristelee. Se häviää joka ensin pyytää lopettamaan. En oo kuullu ikinä mut en osallistuisi tohon lajiin ikinä. Kerro lisää tosta aiheesta.

En mä paljon osaa kertoa, siis kaksi jätkää ottaa toistensa kivespussit käteensä ja sit kai kouritaan niitä tai puristellaan. Tarkoitus on saada toinen pyytämään että lopeta. Se pyytäjä on hävinnyt. Ei kai se mitään sikana sattuis, kun koska vaan vois sanoa että lopeta. Eiks ajatus oo aika jännä? Eiks oo kokeilemusen arvonen juttu. Ehdota jollekki sun hyvälle frendille. Selvä Se sattuu silleen et jos molemmat on kunnianhimosii ja haluu voittaa nii kumpikaan ei anna periks ja kärsivät siinä areenalla tai mikä on kaan Tiiän et pienikin puristus kiveksille sattuu niin oikeen vielä kisa En suostuis tohon leikkiin itse Kyl se vähän selvensi Ja en aijo ehdottaa ja vaikka ehdottaisin niin en usko et suostuis Ehdota sä sitä jollekkin Ja muuten vaihoitko nimee vai ootko eri tyyppi?

Joo sori oon sama.

Ikävä suomi kova isku kiveksille -

Insinööri-Johannan, 26, vähäpukeiset kuvat keräävät huomiota — saa somessa kasoittain palautetta kurveistaan: Mutta et varmasti pystyisi hoitelemaan "paria miekkosta". Ei muualla muutoin kuin vitsinä. Ei sitä voi selittää, se vaan on niin hassua kun poika pitää muniaan ja pyörii maassa: Entä jos kaks sun kaverit tekis tota nii katsoisitko kumpi voittaa? Kaikki liikkeet ovat jo iskostuneet selkärankaan. Jääneen pitää huutaa jonkun nimi esim. Vakavat vauriot eivät ole kovin huge ilmaiset seks. Mua ei kiinnosta vitu yhtään jos kirjotan sun nimes väärin Ja jos ei ootarinaa hanki tarina itelles jos semmosen haluut jos niin paljon haluut laueta niin meekattoo pornoo ja runkkaa tai jos ei oo tyttö ystävää pane jotain Vaikka kättäsi seinää tyytyy ovees käytä mielikuvitustas. Niin jätkät jos joskus on "pakko" tapella nii käyttäkää nyrkkejä pohojalaaseen malliin eikä mitään neitimästä potkimista kasseille ps:

Kiveksissä saattaa tuntua kipua ja ne voivat aiheuttaa epämukavan tunteen silloin, kun miehen seksuaalinen kiihotustila jatkuu pitkään ilman orgasmia. Erektio lisää veren määrää peniksessä ja kiveksissä. Kivekset tuntuvat raskaammilta ja saattavat jopa sinertää runsaasta veren määrästä sekä kasvaneesta verenpaineesta johtuen.

Tilan nimi on englanniksi epididymal hypertension , ja se tunnetaan myös nimellä blue balls eli "siniset pallit". Kipu helpottaa, kun verentungos sukuelimissä loppuu eli kun mies ejakuloi tai kun seksuaalinen kiihottuneisuus vähenee.

Useimmat miehet eivät säännöllisesti kärsi tällaisesta kiputilasta. Jos edellä kuvattua kipua esiintyy silloin, kun ei ole seksuaalisesti kiihottunut, on kysymys jostakin muusta, mahdollisesti hoitoa vaativasta tilasta tai sairaudesta. Tahaton tai tarkoituksella aiheutettu isku miehen herkille kiveksille aiheuttaa kovaa mutta yleensä tilapäistä kipua.

Esimerkiksi tietyissä urheilulajeissa käytetään alasuojaa puhekielellä "munarit" kivesten suojana. Kipu on elimistön tapa kertoa, että kivesten satuttamista tulee varoa. Kova osuma kiveksiin saa helposti voimaan pahoin , jopa oksentamaan. Kiveksissä olevat hermot lähettävät aivoille käskyn tuottaa kipua lievittävää endorfiinia , ja aivot tuottavatkin sitä reilusti.

Liian suuri määrä endorfiinia saa hapen määrän aivoissa kuitenkin laskemaan, ja tämä aiheuttaa pahoinvoinnin. Myös alavatsassa voi tuntua kipua, sillä sen alueen ja kivesten kipureseptorit ovat yhteisiä. Kova kipu aiheuttaa hikoilua, koska sydämen lyöntitiheys kasvaa ja kehon lämpö nousee.

Tyypillisessä loukkaantumisessa kipu ja pahoinvointi helpottuvat noin tunnissa. Yleensä osuma ei vahingoita kivesten kykyä tuottaa spermaa tai miehen kykyä yhdyntään. Vakavat vauriot eivät ole kovin yleisiä. Sairaalahoito voi olla tarpeen, jos kivespussi lävistyy, kipu ei ala hellittää tunnin sisällä, pahoinvointi tai oksentelu jatkuu tai nousee kuumetta. Hoitoa saattaa tarvita myös, jos kivespussit ovat mustelmilla, turvonneet tai täyttyvät nesteellä.

Myös silloin jos tulee virtsaamisvaikeuksia tai virtsassa on verta. Vakavimmat vammat voivat olla kiveksen kiertyminen tai repeytyminen. Jos kiveksille saa osuman, voi helpotta oloa erilaisilla tavoilla. Usein kipu saa vartalon taipumaan kaksinkerroin tai kaataa maahan. Välitöntä kipua voi purkaa vaihtamalla asentoa, makaamalla tai huutamalla. Ensiavuksi voi ottaa särkylääkettä. Kipua voi helpottaa ja turvotusta ehkäistä laitamalla alueelle kylmäpakkauksen , mutta ei suoraan iholle.

Maassa maatessa voi kivesten alle laittaa taitellun pyyhkeen. Pari päivää on hyvä ottaa rauhallisesti ja välttää rasitusta. Kiveksiä tukevista alusvaatteista voi myös olla apua. Retentio testis on tila, jossa kives ei syntymässä laskeudu kivespussiin, vaan jää piilokivekseksi. Tämä voidaan hoitaa hormonihoidolla tai leikkauksella. Murrosiän jälkeen sairastettu sikotauti saattaa johtaa lapsettomuuteen, koska sen usein aiheuttama kivestulehdus eli orkiitti tyypillisesti aiheuttaa siittiöiden määrän vähenemistä ja laadun heikkenemistä.

Kivessyövän osuus kaikista syöpätyypeistä ei ole kovin suuri; nuorilla miehillä se kuitenkin on niistä yleisin. Raja on noin 30 ikävuodessa, jota vanhemmat sairastuvat nuorempia selkeästi harvemmin. Kivessyöpä voi olla seminooma tai ei-seminooma. Lisäksi muut syövät voivat lähettää kivekseen etäpesäkkeitä , mutta tämä on erittäin harvinaista.

Kirjallisuudessa tapauksia on kuvattu kolmattasataa. Lapsettomuutta voi aiheuttaa myös kiveksissä joissakin tapauksissa esiintyvä primääri vajaatoiminta. Vesikives eli hydrocele scrotalis on kivestä ympäröivä nestekertymä, joka voi kasvaa hyvinkin suureksi. Sairaus ei ole vakava. Lisäksi se on helposti hoidettavissa, jos se on haitallinen. Kiveksen kiertyminen eli testistorsio on harvinainen, mutta kiireellistä hoitoa vaativa sairaus.

Siihen liittyy voimakas kiputila, joka johtuu kiveksen verenkierron pysähtymisestä. Tämä puolestaan aiheutuu kivekseen verta johtavan siemennuoran kiertymisestä mutkalle. Jos kiertymää ei hoideta kirurgisesti kuuden tunnin sisällä, kives voi kuolioitua. Kiveskohju eli varicocele sijaitsee kivespussin yläosassa. Se on laajentunut laskimo , joka aiheuttaa kipua ja harvoin myös hedelmättömyyttä.

Anorkiaksi kutsutaan kivesten synnynnäistä puuttumista kokonaan. Tilaa, jossa toinen kives puuttuu, kutsutaan monorkiaksi eli yksikiveksisyydeksi. Hyvin harvinaista on, että kiveksiä on kolme tai useampia. Tällöin on kyseessä polyorkidismiksi nimitetty häiriö, monikiveksisyys. Tavallisimmin polyorkidismista kärsivillä on kolme kivestä. Kolmikiveksisyydestä usein käytettävä täsmällisempi ilmaus on triorkidismi. Eläinten kiveksiä käytetään useiden ruokalajien valmistuksessa; niillä onkin vakiintunut asema usean maan ruokaperinteessä.

Sonnin ja pässin kivekset kuuluvat yleisimmin käytettyihin. Toinen kivekseni on toista pienempi, onko normaalia?

Gonadal vein Radiology Reference Article Radiopaedia. Science of Love, Sex, and Babies. Näin masturboit, jos sinulla on penis Helsingin Sanomat. Balls in Cooking and Culture. Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Kivekset. Kotoistettuja päivämääriä sisältävät artikkelit Sivut, jotka käyttävät ISBN-taikalinkkejä Artikkelit, joissa on vanhentuneita linkkejä Seulonnan keskeiset artikkelit. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia.

Muissa hankkeissa Wikimedia Commons. Sivua on viimeksi muutettu Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki.

Sen jälkeen jos on tarpeeksi kovaa toista potkaissut munille niin on kyllä raiskausta pahempi! Koko keskivartalo sekoaa, tuntuu vatsassa ja kipu on sietämätönä. Se on vain jotain mitä ei pysty kuvailla. Jos mies voisi valita munille potkaisun ja persraiskauksen väliltä, kummanhan ottaisi mieluummin. Jotenkin ihmisillä tuntuu olevan turhan "siisti" kuva raiskauksista. Ei se ole vain pari vetoa ja sillä selvä, voi tulla oikeasti sellaisia vaurioita, mitä joudutaan leikkaamaan, emättimen repeämää ja sellaista En väitä, etteikö munille potkaisu voi aiheuttaa pahoja vaurioita.

Kuivana kun vielä vedellään, niin kipukin on kyllä aika hirveää, herrat voivat miettiä miltä tuntuisi kun rectumiin vedellään ilman minkään sortin liukkareita: Ja haluan vielä painottaa niitä henkisiä vaurioita.

Kuinka moni, jota on potkaistu munille, kärsii sen takia masennuksesta, itsesyytöksestä ja -vihasta, jopa hautoo itsemurhaa? Tai ei pysty enää normaalisti harrastamaan seksiä no okei, munillepotkaisu voi kai johtaa tähänkin? Ihan oikeasti, uskon kyllä että se munille potkiminen käy ihan helvetin kipeää, mutta raiskaus nyt vain on täysin eri mittakaavaa.

Munillepotkaisija ei alista sinua henkisesti ja vie täysin omaa koskemattomuuttasi ja itsemääräämisoikeuttasi, raiskaaja vie kaikki nämä. Puhumattakaan mahdollisista sukupuolitaudeista tai raskauden mahdollisuudesta. Harvemmin ne raiskaajat ehkäisyä ajattelevat. Mutta siinäpä olet väärässä etteikö piripää putoa munille potkaisusta.

Se on ihan tutkittu juttu. Huumeessa olevaan ei välttämättä tehoa kaasu eikä pamppu, mutta kiveksistä menee suora johto aivoihin. Kunnon osuma ja mies putoaa vaikka olisi miten aineissa. Siinä kyllä olet oikeassa, että kunnon osuman saaminen on vaikeaa ja helposti potkusta suurin osa suuntautuu esim. Itse luulen, että raiskauksen seuraamuksia liioitellaan vahvasti tänä päivänä. Onhan kyseessä tietysti hirveä rikos, mutta kun lukee kommentteja ja kuuntelee juttuja niin tulee mieleen, että se on jotenkin maailman pahin asia.

Pahempi kuin murha tai joku kidutus suunnilleen. Kuitenkin suurin osa raiskatuista elelee ihan normaalia elämää niin kuin kaikki muutkin väkivaltaa kohdanneet. Ei ole tavatonta, että raiskauksen uhri lopettaa vastustelun välttyäkseen pahemmalta väkivallalta ja kestää koittelemuksen hammasta purren.

Henkinen kolaus on iso, mutta niin on esim. Fyysisten vaurioiden osalta raiskaus on varmaan ihan verrannollinen mihin tahansa keskimääräiseen pahoinpitelyyn. Nyrkillä naamaan ja potku kylkiluihin niin uhri on ensiavussa tikattavana tai leikkauksessa keuhkon repeämisen takia.

Henkisesti raiskaus on toisille varmasti aivan hirveän raskasta, mutta suurin osa pääsee siitä yli ilman mitään sen kummempia kriisiapuja. Niin valitettavaa kuin se onkin, on naisia raiskattu maailman sivu ja tullaan raiskaamaan vastakin.

Ei kannata liioitella tai nostaa yhtä rikosta johonkin luokkaansa kaikkien muiden yläpuolelle. Ei se auta uhria eikä se auta yhteiskuntaakaan. Etteikö munillepotkija alista henkisesti? Moni poika on kokenut, kun ala-asteella tyttö lataa täysiä haaraväliin ja joutuu siinä tuskissaan pyörimään maassa samalla kun muut nauravat "siinä meni isyys! Ala-asteella myös jostain syystä yksi poika oli otettu kohteeksi, kun tytöt potkivat tätä munille.

Välillä leikillään ja välillä vähän vähemmän leikillään. Haluaisinpa nähdä mitä tämä tyyppi nykyään ajattelee kun kouluaikana tytöt jatkuvasti alistaneet potkimalla munille, ja voikohan saada edes lapsia. Ainaki joskus kun olin ekalla tai tokalla luokalla niin vahingossa mä potkasin yhen pojan muniin se alkoi itkemäänki aika paljon. Mulla vaan hermot petti ku se kiusas mua. Mä kadun tätä asiaa nykyään. Näköjään tätäkin varten voi harjoitella: Se, ettö minut raiskattaisiin vaatisi vähintään pari-kolme isoa miestä tai teräaseita.

Tytöllä on suuret luulot itsestään. Se että sinut raiskattaisiin vaatisi väh. Onhan se hyvä että sinulla on itsevarmuutta mutta se ei sinua enään siinä tilanteessa auta, kun sinut raiskataan! Miehet on fyysisesti voimakkaampia, joten must on hyvä, että miehillä on heikkous..

Jos joku mies muhun kävis kii, nii sehän on se ensimmäinen suojautumiskeino: Sitä on sallittu käyttää vaan itsepuolustuskeinona, mutta usko pois, ala-aste ikänen tyttö ei tajua, paljonko se sattuu. Mulla ainakin oli sellanen käsitys, et se on vähän ku läpsäsis kovaa naamaan, paitsi et saa hyvät naurut, jos poika alkaa kierii maassa..

Joo eikä se ala-asteikäinen tyttö tajua, että siinä maassa kierimisessä on jotain outoa tai "spesiaalia"? Mietitäänpä, koska muuten pojat kierivät tuskissaan maassa? Potkaistessaan vahingossa varpaan ovenkarmiin?

Kyllä siinä munille potkaisussa jotain erikoista on kun se suunnilleen ainoana väkivallantekona saa aikaan sen välittömän kädet muniin ja maahan-reaktion. Pääpointtina on se, että lapsiin erikoistunut urologi Anthony Atala muistuttaa kivesvammojen vaaroista ja kehoittaa vanhempia suhtautumaan myös lasten kivesvammoihin niiden vaatimalla vakavuudella.

Myös pikkupojille pitäisi hankkia alasuojat, jos harrastavat urheilua, jossa kivekset voivat vaurioita. Kaikkein pienimpien kohdalla, jos saatavilla ei ole riittävän pieniä alasuojia, voi kiveksiä suojata käyttämällä hieman liian pieniä tiukan mallisia kalsareita, jotka nostavat kivekset parempaan suojaan kiinni nivusiin. Osuma kiveksiin voi aiheuttaa mm. Kivun lisäksi kivestrauma voi johtaa kiveksen tuhoutumiseen. Vamaa seuraava infektio voi johtaa kiveksen poistoon leikkauksella. Harvinaisempi vamma on kiveksen kiertyminen, jossa kivekseen verta johtava siemennuora on kiertynyt mutkalle.

Tämä aiheuttaa kiveksen verenkierron pysähtymisen. Hoitamattomana tila johtaa kiveksen pysyvään vaurioitumiseen ja lopulta kuolioon, eli leikkaus on paikallaan tässäkin tapauksessa.

Tämä loppukaneetti sitten tarkasti käännettynä: Anytime testicular pain starts suddenly or is especially severe, medical attention is required. If there is swelling on either side of the scrotum after injury, medical attention is a necessity in this situation, too. Joka kerta kun kiveskipu alkaa yllättäen tai on erityisen kovaa, tulee hakeutua lääkärin hoitoon. Lääkärin hoitoon on hakeuduttava myös silloin kun vamman seurauksena kivespussin alueella esiintyy turvotusta.

Kiitti kun selvensit, meni osa multakin ohi. Toivottavasti moni muukin luki ton, sen verran vakavasta asiasta sit kuitenkin on kyse. Mua potkittiin ala-asteella koulussa munille, monta vuotta sain tytöiltä iskuja arimpaani. En soittanut suuta tai mitään muutakaan tehnyt ansaitakseni sellaista.

Olin vaan vähän pienikokoisempi kuin muut pojat. EIhän sitä sattumista voi oikein sanoin kuvata, kipu oli hirveä ja ne kikattavat tytöt siinä lisänä.

Sai vielä pelätä kokoajan tulevan lisää. Mulle ei jäänyt fyysisiä vaurioita vaikka kivekset väliin oli tosi kipeät muutaman päivän. Henkinen puoli onkin sit toinen juttu. Jos toinen tekee nopean liikkeen vyötärön korkeudella, pelästyn että isku tulee omiin haaroihini. Kädet menee automaattisesti suojaksi. Tyttöystäväni huomasi tuon ja teki sillä kiusaa, oli lyövinään ja nauroi sitten päälle kuinka herkkä olen.

Koitin selittää hiukan miltä se on tuntunut ja tuntuu edelleen, että ei tekisi sellaista kiusaa. Se meni kerran sitten siihen, että tyttökaverini juovuksissa oli lyömässä mua, sain käsistä kiinni eikä onnistunut, sen jälkeen me erottiin.

Rupesin pellkäämään sitä niin paljon ja olin kokoajan varuillani, nukuin aina selkä siihen päin, en ikinä selälläni tai haarat mitenkään paljaana. Taitaa olla niin, että tyttöjen ja naisten mielestä on ihan oikein kohdella miehiä noin. SIksi kai eivät sitten vie poikalapsiaankaan ajoissa lääkäriin. Koulussa opettajat ei välitä. Monta kertaa munkin opettajat näkivät selvästi mitä mulle tehtiin tai sitten kun kierin maassa munia pidellen.

Yhden ainoan kerran yksi naisope jäi kanssani ja selvitti miten pahasti oli sattunut. Soitti vielä isällenikin ja pyysi katsomaan paikkoja ja menemään lääkäriin tarvittaessa. Kaiken harmin ja nolon keskellä tuntui kuitenkin edes jotenkin hyvältä, että joku oli sitä mieltä, että noin ei saa tehdä mullekaan. Ei sitä voi selittää, se vaan on niin hassua kun poika pitää muniaan ja pyörii maassa: Kaikki likat tykkää katella ja nauraa sille: Ei voi selittää sitäkään, tämähän se vastaa hassua olisikin kun itkisit ja vuotaisit verta persettäsi valitellen ja pyörien maassa, kun lykitään sua sitten sinne rektumiin 5cm levyisellä veturimunalla KUIVANA.

Kaikk tykkää katella ja nauraa sulle: Munat ovat varmasti toiseksi herkin paikka ihmisellä mitä olla ja voi, ja munille potkaisu on varmasti toiseksi kammotavin kipu, mikä ihmiselle voi seurata. Minunkin mielestäni munille potkiminen on sairasta hommaa, se sattuu aivan jumalattomasti. Ainoa paikka mikä ihmisellä voi olla vielä muniakin herkempi, on ehkä silmät. Siitähän voi tulla pahimmillaan isättömäksi ja parannuskeinoa ei ole muuta kuin mennä kivestensiirtoleikkaukseen siis uudet kivekset tilalle aivan samalla tavalla, kuin esimerkiksi munuaisen siirto.

Mutta toki, mitä mä oon kuullu, niin niitten siirrettyjen kivesten tuottamat siittiöt sitten olisivat sen kivesluovuttajan siittiöitä, että jos vaikka sitten joskus lapsen saisi, niin perimä ei tulisikaan lapselle isältä, vaan siltä luovuttajalta. Tosin tästä asiasta ei ole varmuutta, koska sitä ei ole tutkittu tarpeeksi. Kivesten siirtäminen on nykyään jo mahdollista, mutta erittäin harvinaista. Toi päivämäärä oli pikaisella googletuksella uusin, josta löysin vastauksen kysymykseen voidaanko kivessiirtoja tehdä.

Artikkelin mukaan ainoastaan "autotransplants", siis henkilön oman kiveksen siirto, on tehty ihmisellä. Tällainen voidaan tehdä kun kives ei ole esim. Myös sitä tutkitaan onko syöpähoitoja läpikäyvien miesten kohdalla mahdollista ottaa kivekset talteen ja siirtää ne kemoterapian ja sädehoitojen jälkeen takaisin lapsettomuuden estämiseksi. Kivessiirtoja mieheltä toiselle ei tehdä kahdesta syystä. Ensinnäkin hormonikorvaushoito on nykyään niin helppoa ja tehokasta, ettei iso leikkaus ole kannattavaa.

Toisekseen siirtokiveksen tuottama sperma ei sisällä siirron kohteen geneettistä informaatiota kiveksen tuottaman sperman geeni-informaatio on syntynyt jo kohdussa eikä muutu, vaikka kives siirrettäisiin. Miehen ja lapsien hankkimisen kannalta on siis yhdentekevää onko hedelmöittyminen tapahtunut siirtokiveksen ja perinteisen metodin, vai hedelmöityshoidon ja lahjasperman avulla.

Syntynyt lapsi ei joka tapauksessa kantaisi isänsä geenejä. Tuossa tuo artikkeli englanniksi: Ja sit kans sellaset kaikki pikkukakarat pojat myös potkii myös useimmunille.

Onkos sun mielestä Vai että munille potkaisuun on aina joku hyvä syy? No eipä ole, jotkut näyttävät todellakin tekevän sitä huvikseen. Luin koko ketjun aivan "vahingossa" koska aihe oli omakohtaisten kokemuksien takia niin addiktoiva Munille osuma, siis aivan mistä vain, esim jalkapallosta pudottaa.

Olen ottanut osumaa ala-asteella yhdeltä tytöltä, kun hän suuttui minulle. Se tuntui aivan helvetisti vasemmassa kiveksessä, ja samalla vatsassa. Kipu oli aivan helvetin tuskallinen, ja kesti n 1 minuutin. Ainoastaan minulle potku tehoaa poikiin. Siks esitän aina potkaisevani munille, eli siis potkaisen niin, että potkaisen tosi hiljaa, ja yritän olla osumatta aina, ja jos osuu niin en ainakaan kovaa potkase.

Sit kun pojat pelästyy sitä potkua niin että ne päästää irti, niin pääsen juoksemaan pakoon. Yx muija potkas munil ku menin viinapäissää naimaa sen systerii, se ei oikee digannu.. Kiihotun siitä, kun poikia potkitaan munille. Se on vaan jotenkin niin kiihottavaa, kun poika makaa maassa alapäätään pidellen. Sillä hetkellä tulee esiin ihmisen täydellinen haavoittuvaisuus.

Taidat olla tyhmä Tuskin kukaan äiti omaa lastaan haluaisi vahingoittaa. Mua kans kauhistuttaa ne nartut, jotka potkii jätkien pallit paskaksi, ja sitten joskus tulevat vastaan taluttaen jotakin lasta ja sitten selittää: Tämä on kyllä niin totta. Joskus vuosia sitten näin, kun yksi tyttö joka potkaisi minua suoraan palleille ja aivan sairaan kovaa, tuli sitten vastaan ja leperteli sille lapselle: Äidin täytyy käydä nyt kaupassa.

Epäilen että sen nartun syytä tämäkin. Sitten se tulee taluttaen lastaan ja hymyillen vielä vittumaisesti muille ihmisille. Se lapsi ei ole tehnyt sulle mitään pahaa, eikä vastaa vanhempiensa tekemisistä. Ja jos joku jätkä, jonka munille olisin potkaissut tulisi selittämään mun lapselle jotain paskaa, niin potkaisisin kyllä sitä jätkää niin lujaa palleille että muistaa tulleensa purkamaan vihaansa.

Kyllä sen saatanan kusipään on aika saada turpaa!!! Nainen voi tulla raskaaksi, ja uskoisin että useimmat naiset jotka eivät halua tulla raskaaksi käyttävät kortsua.

Ja te jotkut ette sit tiedä yhtään tästä raiskauksesta. Mistä te pojat tiedätte miltä tytöstä tuntuu sillä hetkellä, varmasti kukaan ei oikeasti raiskatuksi haluaisi tulla jos sen joskus kokisi.

Itse siis olen sen kokenut. Ja pahoja traumoja on jäänyt, koska olin silloin vasta 14 vuotias. Ensinnäkin se sattui jonkin verran, verta taisi tulla pikkaisen, ei mitenkään kamalasti. Ja mies oli yli 20 vuotias.

Ei kukaan tyttö tuollaista tahdo kokea. Olin silloin vielä nuori ja mies oli jo aika vanha. Ei sillä hetkellä osannut ajatella muuta kuin mitä nyt tapahtuu, shokissahan siinä on. Ei kukaan siinä mistään ehdi nauttimaan tai kuka sellaisesta nauttisi.

Raiskaus ja seksi on pikkasen eria asia. Mutta ymärrän, kun mistä te jätkät sitä voitte tietää miltä tytöstä sillä hetkellä tuntuu. Ja uskon että munille potkaisu on kivuliasta, eikä sellaista saisi tahalleen kenellekkään tehdä. Ja mistäköhän te tytöt sitä sitten tiedätte miltä tuntuu kun ladataan potku täysillä säkeille? Niinpä niin ette taida tietää Tuli just mieleen kun luin näitä että kun olin 12 vuotias, niin leikin meijän tossa mattotelineellä kavereitten kaa, noh sit yhtäkkii vaan horjahdin jotenkin ja juman kekka suoraan joku rauta osu sukupuoli elimiin.

Pillu siis jotenkin repesi. Ja arvatkaa vaan huusinko kivusta. Verta tuli vitusti ja piti mennä lääkäriin joka sit tikkas haavat. Ja niin ei mulla siitä pahemmin mitään vaurioita tullu, näkyy vaan sellasseet vaaleemmat viivat, varmaan jotkut arvet: AHahhah Lopetin lukemisen kun vertasin sitä raiskaukseen. Meneppä ja kasva vähän. Juuri näin itsekkin tekisin. Ja muijan olisi ihan turha alkaa itkeä mitään sillä itsepuolustusta se olisi. Jos munille yrittää potkaista niin ansaitsee sen nyrkin naaman, sillä se ei satu edes murto-osaa siitä potkusta.

Me tarvitaan joku kaksineuvoinen kertomaan meille kumpi sattuu enemmän, rinnoille lyöminen vai potku munille. Vai sattuuko molemmat yhtälailla. Nuori neito Itse en pidä siitä, että poikaa potkittaisiin kasseille. Uskon että ei tunnu kivalta! En käyttäisi tätä metodia kuin äärimmäisissä tilanteissa, kuten jos joku yrittäisi raiskata minut.

Täytyy kyllä myöntää, että trampoliinillä hyppiessäni, noin vuotiaana sitten tuli vähän huidottua, ja naapurin pojan kanssa yritettiin siinä kaataa toisemme tms.

Yritin sitten potkaista sitä arkaan paikkaan, mutta jalka lähti alta enkä osunut, ja kyseinen poika vaan nauroi, ja tämä toistui pari kertaa kunnes olimme liian väsyneitä, ja toinen naapurin poika taisi tulla sinne, joten alettiin tekemän jotakin muuta.

Olen kyllä onnistunut kerran tai kaksi huitaisemaan edelleen sitä samaa poikaa munille jalalla, mutta ei ollut koskaan niin paljon voimaa, että sitä oikeasti sattuisi. Hei jäbät, vetäkääpä joskus alamäkipyörällä ja siirtäkää paino satulan yli taakse jyrkässä kohtaa ja sitte pikku kämmi ja takarengas osuu vauhdissa kasseille. Tulee muuten munasuojii ikävä! Joo kyllähän kivekset on paaaaljon herkemmät, kuin rinnat. Verratkaapa vaikka luunappi tissiin luunappi kiveksille. Niin jätkät jos joskus on "pakko" tapella nii käyttäkää nyrkkejä pohojalaaseen malliin eikä mitään neitimästä potkimista kasseille ps: Oon tyttö ja en vituss vois tehä kenellekään pojalle noin!

Koska mä uskon et se sattuu teit iha helvetin paljon!: Tehdään sormista sakset, naks naks. Eniten sattu ku kävelin puuaidalla joka oli noi 10cm levee, sit liukastuin ja aivan oikein toinen jalka toiselle puolelle ja toine toiselle Kerran yks potkas mua munille yks paska poika ja se sattu mun munat melkein jo hirtti itsensä ;. Voi helkkari kun risoo tää typerä keskustelu jostain hemmetin munille potkaisusta.

On kaikki niin hiton luusereita ku ei pientä potkua kestä. Mua on potkastu munille noin 5 kertaa eikä oo tullu mitään ongelmia puolet potkioista oli tyttöjä kyllähän se sattu aikaslailla mut ku oon niin peruskestävä jätkä niin ei ne häirinnyt mun toimintakykyä.

Kerran eräs tyttö tuli potkaseen mua munille kun olin saanu matikan kokeesta 10 niin horjahdin vähä taaksepäin ja otin pakoon juoksevan tytön kii ja tönäisin kumoon jonka jälkeen aloin hakkaa sen päätä maahan. Aikani hakattua huomasin hänen olevan tajuton ja verinen lähin pois.

Seuraavana päivänä jouduin ongelmiin mutta se on toinen tarina. Kerran myös heitin äijän ikkunasta ulos ku oli jostain syystä potkinu mua munille onneks selvisi murtumilla että kyllä mies on toimintakykyinen tilanteessa kuin tilanteessa. Munille potkaisu on sama asia kuin hirttäsin tytön rinnoista ja niin teenkin jos joku mua munille potkasee. Sitä kipua kivekset on ihan kipeit sit koko illan!

Munille potkaisu on vakava pahoinpitely josta pitäisi ilmoittaa poliisille. Alatte itkee jos saatte iskun kiveksille aika raukkamaista, että pojat jotka väittää olevansa tyttöi fiksumpii ja parempii niin alkaa pitää jotain hintti protestia jostain, että raiskaus muka on yhtä paha.

D Jos sä sterilisoidut ei oo paha, eikä oo toi hormonikorvauskaa. Joku 10vuotias tulee tänne valittaa koska sillä on arkapaikka. Hanki elämä ja oikeat kivekset. Joku tyttö jolla on todella iso klitoris ja erityisen kosketusherkkä, vois kokeilla tota. Klitorishan on naisen sukupuolielimistä erityisen kiihottava kohta ja pienikin kosketus tuntuu siinä.

Eli joku potkasee suoran iskun tai lyö nyrkillä klitorikseen. Munille potkaseminen sattuu aivan helvetisti, päässä pyörii, tajunta hämärtyy ja alkaa oksettaa. Sattuu enemmän kuin mikään muu asia mitä olen joutunut kokemaan Ei munille potkaisemista voi oikeastaan verrata raiskaukseen, mutta kyllä jokaista miestä ainakin kerran elämässään potkaistaan munille aivan täysillä.

Jokaikistä naista ei kumminkaan raiskata. Raiskauksesta jää pahemmat henkiset vammat, mutta munille potkaiseminen on sairasta, sadistista enkä hyväksy sitä milloinkaan muuten, ellei naista olla raiskaamassa tai murhaamassa. Munille potkaisemiseenkin voi kuolla. Ja te ala-aste-ikäiset tytöt jotka potkivat poikia tahallaan kasseille. Lopettakaa saatana heti paikalla. Se on hengenvaarallista ja niin sairasta että oksettaa kun vain ajatteleekin, että itselle tehtäisiin niin.

Miettikää nyt järjellä jonnet; kumpi sattuu enemmän, vitun rankat kuukautiskivut ja synnytys, vai potku munille? No mistä sitä tietää? Ei ole ihmistä joka olisi munillepotkun ja kuukautiskivut molemmat kokeneet. Kuitenkin munille potku olen siis poika, en kuukautiskivuista tiedä niin, munille potku sattuu niin paljon ettei pysty puhumaan eikä liikkumaan.

Se sattuu enemmän kuin aivotärähdys, tai sormen vääntyminen murskaksi oven välissä nämä olen siis "testannut". Itseäni potkaistiin 6-luokalla munille ja se kipu Joten kerroppa, kuinka oletko ikinä pyörtynyt tai joutunut leikkaus-saliin kuukautisten takia. Öö toi tyyppi kyl sano et kuukautiskivut ja synnytys, ja synnytys kyl todellakin sattuu enemmän kuin joku munille potkasu. Harri sanoo höö Ala asteella sain pesäpallon pallosta juuri sinne alas sattui kyllä vartin ja maahan kaaduin ja tytöt ei ymmärrä sitä kipua se säteilee koko kehossa pienikin isku.

No totta kai tasa-arvon vuoksi sitä tyttöäkin pitää potkaista kengänkärjellä sinne vittuun niin kovaa kuin lähtee, jos joku sua huvin vuoks potkasee. Tuli potkittua miestä munille.

Minulla oli Hai-saappaat jalassa , ja ne oli tosi hyvät siinä hommassa. Käyttäkää Hai-saappaita tässä syyskeleillä. Munille potkaisuhan on sekä säälittävin tapa tapella että äärimmäisen vaarallista ja kivuliasta. Toisaalta ilmeisesti se että naista potkaisee haaroväliin voi olla oikein tehtynä jopa vieläkin kivuliaampaa. Se ei tosin voi estää lisääntymistä. En usko tota siilio Munille potku sattuu ihan vitusti. Onko eroa siinä miten paljon sattuu, jos on vielä ihan pikkupoika vai sukukypsäksi kehittynyt kundi?

Mä uskosin et munille potkasu kovaa sattuis yhtä paljon kuin immenkalvon repeeminen ja se et joku jatkais entist rajumpaa nussimista Siin mieles immenkalvon repeeminen pienempi paha koska se ei vaikuta lasten saantiin Vähä olis ihanaa jos ala-astelaiset tytöt potkis mua munille. Tiedän tän kyllä Mä en älyy kuka vitun tyttö voi olla nii tyhmä et potkii poikii kasseile!! Kokemuksesta tiiän et se sattuu ihan vitusti miten jotkut tytöt voi vaan ollla niin paskiaisia ja luuleeks ne et seon jotenki kivaa kun ei voi saada lapsia ja lisäksi se sattuu niin vitusti.

Niin no itsellä ollu sellanen tilanne että mies hyväksikäytti tavallaan ja sitten tuli tilanne jälkeenpäin jossa mies jiopa PYYSI että "potki mua munille että saat vaikka kuinka paljon potkia" niin tottakai olin suuttunu ja tuohon potkimiseen tuli lupa, niin potkin sitten niin paljon kuin pystyi. Saako sit potkasta poikaa munille jos se itse pyytää vai onx se silti joku laiton?

Onx siin eroo jos potkasee siihe kaluun vai munapusseille vastatkaa joku oikeesti. En tiedä ensimäisestä mutta on eroo Esi merkiksi jos potkaiset kalun päähän voi olla aika epämukava vaa kalun varteen eniin epä mukavaa eikä satu kauheesti Mut jos potkaiset kivespusseille se sattuu ihan vitusti joten jos haluut aiheuttaa eniten kipua pojalle tai nähä maahan ja munista kiinni reaktion niin potkase kives pusseille.

Onks sua ittees potkastu sit kalun päähän vai varteen? Molempiin ja kalun päässä on terska ja se on aika herkkä pelkäst kosketuksest Varsi taas on kova Ja molempiin on potkastu Mutta kumpikaan ei oo vastannut läheskään samaa kipua kun kiveksiin potkaisu. Lisään vielä et kalun päähän jos osuu potkun täytyy tulla suoraan ja varteen taas niin potku voitulla vähän vinosti niin et väistää terskan ja kääntää jalan terskan jälkeen ja osuu varteen ja lähinnä kalun juureen Sitä tarkoitin kalun varteen potkimisella ja tää on kyl testattu ihan omalla kalulla ja tytön potkulla.

Hei Kivespussit, sanoit tossa että varsi on kova, tarkoititko kun on erektio? Eihän se muuten ole. Luin jostain, että se kohta kivespussin yläpuolella mutta peniksen alapuolella, olis yksi arimpia oaikkoja. Miten teillä tytön kanssa tollasta tuli testattua? Pliis tytöt vantaalt Voiks joku vantaalainen TYTTÖ vuotias potkii mua kasseille En oo viel ikinä kokenu sitä ja haluan kokea koska entiedä miltä tuntuu ja uskon et sattuu ihan vitusti mut jokaisen jätkän on koettavase ihan omilla munille ja tytön potkusta Jos haluat potkia kengät jalassa niin en hyväksy mitää saappaita tai korkokenkii mut ihan tavallisin kengin tai ilman kenkiä Jos olet kiinostunu tästä tarjouksesta nii Paina tosta tän viestin alta vastaa laita viestiin ikäsi nimesi ja puhelin numerosi niin soitan sinulle ja sovitaan missä ja milloin tavataan ja potkit mun kassit punasiks Mut tyttövaan ja vantaalainen vuotias olen kokematon potkuista niin tule minulle potku antamaan muista puhelin numero että voin soittaa.

Unohdin mainita että olen 6 luokal olen 12 vuotias täytän kohta Paljon Ja seuraan tätä keskustelua aika paljon jos on vielä jotain kysyttävää. Ilmeisesti se potki niinku kengällä tai jalkaterällä. Onks se sit kevyempi homma jos tekee nyrkillä tai polvella? Ole hyvä Ja tennarilla potkas En tiedä Mutta kuvittelisin ja mitä oon keskusteluja lukenu niin nyrkillä ei kai satu niin paljon polvesta en osaa sanoa Nii ja olitko tyttö vai poika? Jos saisit valita niin ottaisitko tällä hetkellä sinne nyrkillä polvella vai tennarilla?

Ei kiinnostaisi ottaa millään kiitos Mut en haluu et sattuis niin paljon joten ehkä nyrkillä voisi tyttö kokeilla. Nii ja jos itse haluut potkasta jotain haaroväliin antamatta sille pojalle mitään vaurioita seuraa näitä ohjeita 1 etsi poika joka haluaa potkun munille esim keskustelun kautta Mutta älä sellasta poikaa joka ei halua nii älä potki Mun mielestä munille potkun saa tehdä vaan jos poika ite pyytää tai yrittää raiskata tai jotain.

Muista viel et en takaa tossa ettei vaurioita tulis koska kaikilla on vähän eri kipukynnykset ja jos potkaset nii kerro ihmeessä täälä millanen reaktio tuli Haluun kyllä kuulla.

Tos nimestäkin äsken virhe joudun kirjoittaa ton nimen joka kerta uudelleen koska en ooviel kirjautunu joten älkää ihmetelkö. Kivespussit hei, joo vain toisen luvalla saa noin tehdä.

Suostuisitko itse potkaiseen tai nyrkkiä antaan sinne jos joku sun kaveri pyytäis munilleen? Potkikaa mua munille ihanat tytöt!! En tiedä Kyl se sen verran sattuu ja on siinä riskinsä Joten ainakin monta kertaa varmistaisin että ootko nyt ihan varma Ehkä mä kuiten kin voin sinne vetäistä jos pyytää vaikka pidänkin munille potkua aika raukkamaisena ja mielestäni pojan kanssa mielummin tappelisin muilla iskuilla kun potkuilla tai lyönneillä munille.

Ootko Kivespussit kuullu jutusta nimeltä kivespaini? Siinä kumpikin ottaa toista kivespusseista kiinni ja puristelee. Se häviää joka ensin pyytää lopettamaan. En oo kuullu ikinä mut en osallistuisi tohon lajiin ikinä. Kerro lisää tosta aiheesta. En mä paljon osaa kertoa, siis kaksi jätkää ottaa toistensa kivespussit käteensä ja sit kai kouritaan niitä tai puristellaan. Tarkoitus on saada toinen pyytämään että lopeta. Se pyytäjä on hävinnyt.

Ei kai se mitään sikana sattuis, kun koska vaan vois sanoa että lopeta. Eiks ajatus oo aika jännä? Eiks oo kokeilemusen arvonen juttu. Ehdota jollekki sun hyvälle frendille. Selvä Se sattuu silleen et jos molemmat on kunnianhimosii ja haluu voittaa nii kumpikaan ei anna periks ja kärsivät siinä areenalla tai mikä on kaan Tiiän et pienikin puristus kiveksille sattuu niin oikeen vielä kisa En suostuis tohon leikkiin itse Kyl se vähän selvensi Ja en aijo ehdottaa ja vaikka ehdottaisin niin en usko et suostuis Ehdota sä sitä jollekkin Ja muuten vaihoitko nimee vai ootko eri tyyppi?

Joo sori oon sama. Se oli nii vaikee kirjottaa et vaihdoin. Entä jos kaks sun kaverit tekis tota nii katsoisitko kumpi voittaa? Olisko paras tehdä housujen päältä, alkkareiden päältä vai paljaalla kädellä?

Ok kylkatsoisin kyl mä ny haluun tietää kumpi kestäs kaemmin ja se riippuu myös siitä toisesta kundista et viittikkö se puristtaa ihan täysii ja entiedä tästä aiheesta sen enempää kun mitä kerroit mulle ja ymmärsin et ne ois siinä areenalla alasti ja puristelee toisiaan munille paljain käsin ja jos on housut tai alus housut niin eise taitassit olla niin halppoo niitä kulkusia puristella.

Niin kyl se kai ihan alasti olis paras. Onkohan siinä etua paremmin pienistä vai isoista kivespusseista? En tiä ku itel on pienet en tiä milt tuntuu jos on isot. Ehkä saa paremman otteen. Ehkä joku kertoo kenel on isot. En tiedä kyl yhtään Riippuu kai toisen käden koosta myös Jos on pienet kivespussit nii pieni kätinenkin saa otteen mut jos on isot kivespussit nii voi olla et se pieni kätinen ei saa kaikkea voimaa mut en tiedä kyl yhtään.

Itellä taitaa olla aika keskikokoiset kivespussit Ainakin luulisin niin. Sa sanoit ettet sä osallustuis itse, johtuuko se vain siitä että sattuis kivespusseihin vai myös siitä, että sit sun kulIi näkyy siinä? No ehkä molemmat en haluaisi satuttaa omaa kulmiani turhaan jonkun matsin voittamiseksi Ja emmä nyt mielelläni esittelisi koko mailmalla vehkeitäni jos se kuvataan telkkariin kin Ei mun mielestä kovien houkutteleva tarjous Ehkä jos palkintona ois rahaa kunnolla niin sitten ehkä menisin mut en tiedä On tietenkin sellaisiakin ihmisiä jotka tykkää esitellä itseään mutta en kuulu heidän joukkueeseensa.

No menkää nyt vittuun keskustelemasta jostain kivesten puristamis kisoista vaan kertokaa tarinoita joissa tytöt potkii teitä munille! Hei Kivespussit, ei kai siinä tarvis mitään sellasta yleisöö olla, ehkä korkeintaan lisäks pari hyvää kaveria! Sit ei kai haittais vaiks kulIi näkyykin ihan? Niin silleen en tullut ajatelleks sitä mut silti ei mua kiinostaisi lähtee tohin mukaan onksul ketään kaveria joka vosi tota rupee harrastaa? Mitä mieltä oot siitä, kuulostaako paremmalta tämä versio mistä puhuttiin, vai sellainen että kivespussien sijaan oliskin kädellä ote kalun ympäriltä.

Ok Kun kysyt niin kerro miten se sit vastas haluun kuula miten reagoi tohon kysymykseen No en tiedä toisaalta nii joutuis aika kauan ja kovaa puristaa kalusta että pyytäisi lopettaa Ja siihen voisin ehkä suostuakkin, jos kynsien käyttö ei olisi sallittua Joku mies kuitenkin jättäisi leikkaamatta kyntensä ja puristaisi kynsillä kunnolla Voisi vähän sattuakkin Ja posmelrigo odotan yhä kuulevani sun tarinan Ja luetko tätä keskustelua vaan siksi että voisit laueta Veikkaan että tätä keskustelua ei tehty sen takii et pojat voisi laueta tätä lukiessaan.

Joo, Kivespussit, kerron sit. Ilman muuta niin ettei kynsiä saa käyttää! Silloin ei sulle siis olis liian paha? Ootko sitä mieltä, että ote pitäisi ottaa jäykästä vai veltosta? Mun mielestä vain jäykästä sais sellaisen otteen, vai mitä? Ja posmelrigo, ei sun tarvii tulla laukeemaan tänne, ku itselläs ei oo mitään sanottavaa.

Hyvä Hyvä että kynsiä ei saa käyttää Joo ei ois liian paha joo ois se sit aika reilua Veltosta ei saa kunnon otetta että kovasta han se ote on pakko ottaa! Muuten minkä ikäinen oot ei ole pakko vastata ois vaan kiva tietää et ootko lukios tavallises koulus töissä jo vai jotain muuta? Onko kummankin itse tehtävä sun mielestä oma erektionsa ja sit vasta toinen koskee, vai voisko siinä auttaa?

Ja paljon veikkaat mun kirjotus tyylin perusteella minkä ikäinen mä oon. En osaa anonymouksen ikää sanoa. Ai sori se olikin sun kysymys mulla luki äsken siinä anonymous jossa nyt lukee kivespussit.

No oitko säkin lukioikäinen? Niin ja se erektion aikaansaaminen? En osaa sanoa tosta Oon siis vasta Ettekä edes kirjota mun nimimerkkiä oikein. Vitun wannabe-cool lukiolainen pelle. Tänne ei tarvi tulla kertomaan tollasta et laukeaa lapsia katsomalla. Mut Kivespussit, sun kaa txt mukavaa. Joo oot jotain kolme vuotta vanhempi Mihin koskenu en älynnyt? Joo on mulla kin ollu ihan muka vaa Ja posmelrigork. Mua ei kiinnosta vitu yhtään jos kirjotan sun nimes väärin Ja jos ei ootarinaa hanki tarina itelles jos semmosen haluut jos niin paljon haluut laueta niin meekattoo pornoo ja runkkaa tai jos ei oo tyttö ystävää pane jotain Vaikka kättäsi seinää tyytyy ovees käytä mielikuvitustas.

Nii kato Kivespussit, ku oli se et jos kumpiki pitäis toista siit varresta kun puristais niin siit vaa kysyin et onks joku poika sun kaluu joskys koskenu? Aa nyt ymmärsin Ei ole kyllä ketään poika kaluuni koskettanut koskaan. Mitä luulet jos koskisi niin jäykistyiskö se jo siitä valmiiks kisakuntoon? Mä luulen et ei muuta "nostatusta" tarveiskaan kun jo kumpiki sais hyvän otteen. Niin vois se jäykistyykkin mut en tiedä kun en ole testannut Nii hyvä ote riittää en mäkään usko et tarvitaan muuta nostatusta.

Jos olis vain pari hyvää kaveria paikalla katsomassa niin eiks olis ihan solidaarista et heidänkin on oltava kalu ja kivespussit esillä? Haittaisko josniilläki olis erektio, vai miten susta? Eikai se mitään haittaisi kun katsovat siinä vieressä. Voitaisko me muute meilata, ei tarvis täällä häiritä muit? Joo sopii Voitko antaa Mail osoitteesi Saa toi posmelrigork kin olla tyytyväinen Ja muut tyypit tietysti. Se on tos alla.

Itseä ei ole potkittu koskaan koska jos sen joku tekisi niin auta armias kun ylös pääsisin lähtisi pää irti ja nopeasti. Ihan vitun sama kuka muija olis. Ja kukaan ei voi kieltää sitä tosiasiaa, että naisiakin sattuu pilluun potku. Kuinka paljon sitten niin se on taas asia erikseen.

Kivespussit, laita meilii lipsdick suomi Missä näkee sitä potkimista? Onko joku nähny poika läheltä tilanteen kun joku saa munille? Mulla tuntui itelläki vihlaus palleissa ku näin ja tuntu et ne hyppäs ylöspäin vaikka vaa katsoin.

En ole poika, mutta olen nähnyt kun kaveri poika potkaisi toista poikaa maihareilla munille takaa. Katsojasta tilanne oli koominen, mutta naaman vääntelystä päätellen ilmeisen kivulias.

Poika meni maahan sikiöasentoon ja piteli munistaan kiinni kiroillen äänekkäästi. Pelästys muuten kuin tv ssä ja sit tiiän et potku munille sattuu kun oon ite sen kokenut mut En oo nähnyt tai kokenut joten en tiedä tota. Kova ja hyvin osuva isku kiveksiin voi vastata 10x synnytystä ja luun murtumista.

En ihan usko että "10 synnytystä" Synnytyskin sattuu varmasti paljon! Itse luulen että kivekset ovat sen takia niin herkät ja niihin satuu niin paljon jos niitä vahingoittaa että niitä ei vahingoittettaisi niitä Ne ovat kuitenkin niin herkät Itse en voisi potkaista tai vahingoittaa poikaa ikinä Ehkä jos joku raiskaisi mutta muuten en ja ei pojat melkeen koskaa kuiten kaan lyö tai muuta mikä ainakaan oikeasti vahingoittaisi mitään tärkeetä Tytöt kuitenkin potkivat usein poikia munille ja nauravat päälle mitä hauskaa siinä on kun poika ei saa lapsia Ne tytöt ei ansaitse lapsia tai mitään ihanaa Olen tyttö: Meijän luokkalaiset oli pelaa massa jalkapalloa siis tytöt ja pojat Olin kentän toisessa päässä ja juuri toisessa päässä oli jotain sääntöjen kertausta tai jotain sellasta ja sit yks tyttö meijän luokalta oli mun takana ja yhtä äkkiä se vaan potkas mua munille ihan yllättäen vajosin maahan ja sit se potkas uudelleen meidän ope ihmetteli vaan miks makasin maassa ja en pystynyt puhuu sitse tyttö sano vaan opelle et hän itse eli siis se tyttö potkas mua polveen ja viel vahingossa vitu mua vitutti ja sit lähin vaan terkkarille ja kaikki oli kuulemma kunnossa.

Sit seuraavana päivänä se tyttö tuli mun luokse ei ehtiny sanoo mitään kun vedin sitä turpaa niin kovaa kun lähti ja lähin pois Ei vittu ees kiinnosta mitä sillä ois ollut asiaa. Terveisin 5 luokkalainen poika. Tytöt vetäkää vaan munille niin kovaa kun lähtee Ei siinä mikään mene rikki pojat kokee muitakin iskuja munillen niin kun esim Polkupyörän tanko pallo pelit nii miks jus potku muka jotain rikkois T tyttö.

Ota nyt jotain hiilaria. Yksi ekoista keskusteluista, joihin kommentoin. Eikä kommenttini edes ole saanut plussia tai miinuksia! Hyvä, kun satuin tänne. Minä potkase aina munile kun se yritä nuola mun pilu.

Oikeasti minä mies ja minä en silti ana imeä. Oon vuotias tyttö ja ei ikinä tulis mieleenkää potkasta! Oon pari kertaa nähny ku poikaa on potkastu munille ja siinä vaiheessa hyvä ettei itteeki satu ku kattoo sitä tuskaa!! Toisella kerralla menin auttaa pojan ylös maasta ja olin tuntenu kyseisen pojan jo jonku 6 vuotta enkä ollu ikinä nähny sitä nii huonossa jamassa.

Tiedän et se paikka on sen jälkee arka mut haluisin "koskee" sen kivun pois.. Awww, tosi söpöö hei: Mikään ei vain pysty lähellekkään sitä kipua ja tuskaa. Vaikka olis kuinka kova kundi tahansa niin kanveisiin sekin kaatuu, eikä siihen paljoa vaadita.

Ihan jo "neppailukin" voi käydä ihan järjettömän kipeää. Neppailuksi kutsutaan siis luunapin antamista kivekselle. Ja tämä voima ei todellakaan ole paljon. Saati sitten potkun voima.

Pahimmissa tapauksissa edessä voi tosiaan olla hedelmättömyys tai erektiokyvyttömyys.

0 comments on “Ikävä suomi kova isku kiveksille”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *