Piukkaa pillua pikku pillu

piukkaa pillua pikku pillu

Vastaan heille ystävällisellä, mutta tiukan asiallisella hymyllä. Helleaallon seurauksena tyttöjen vartaloita peittävä niukahko vaatetus saa kuitenkin minut ihailemaan heitä sopimattoman pitkään. Kaluni painautuu tiukasti vasten farkkujeni etumusta, kun edestäni kulkee terhakoiden rintojen, piukkojen peppujen ja sorjien nuorten vartaloiden kavalkadi. Kun oppilaat ovat lähteneet luokasta ja viimeinenkin naisellinen takamus poistunut käytävälle, käännän katseeni takaisin luokkahuoneeseen.

Kas, yksi oppilas istuukin vielä pulpetissaan ja tutkii koepaperiaan. Tyttö katselee sitä melkoisen pettyneen näköisenä. Hän taisikin saada hieman huonomman arvosanan kuin yleensä. Tyttö nostaa pian katseensa minuun päin anovan näköisenä. Minun mielestäni vastaus on aika lähellä oikeaa, vaikka en saanut pisteitä. Istun hetken aikaa paikoillani hämmentyneenä. Kovettuneena seisovan kullini paisuneisuus tuntuu edelleen melkoisena paineena jalkovälissä, mutta tyttö varmaan ihmettelisi, jos en tekisi mitään.

Lähden tytön luokse kättäni muka puolihuolimattomasti jalkovälini edessä pidellen. Tytön silmät tuntuvat silti viivähtävän nivusteni seutuvilla, kun kävelen hänen luokseen, vai kuvittelenko vain?

Asetun seisaalleni tytön taakse, jotta jalkovälini ei olisi hänen näköpiirissään. Tyttö ojentaa koepaperinsa näkyvilleni pulpetille ja kumarrun hieman alaspäin tutkiakseni sitä. Nuoren naisen käyttämän parfyymin tuoksu nousee sieraimiini. Se ei täysin pysty peittämään hänen oman vartalonsa aromeja, jotka näin kuumana kesäpäivänä väkisinkin nousevat lävitse, mutta tytön iholle kihoavan suolaisen hien haistaminen ei lainkaan vähennä kiihottuneisuuttani.

Kaluni sojottaa täydessä erektiossa nostattaen housujeni etumukseen ison kohouman. Yritän pitää hengitykseni tasaisena, mutta se käy vaikeaksi, kun katseeni hakeutuu samalla hetkellä kuin vahingossa tytön rinnoille, joiden kiinteät muodot erottuvat hänen paitansa alta.

Huomaan tytön nänninkärkien kovettuneen ohutta paitaa vasten, mikä tällä säällä ei voi taatusti johtua ainakaan siitä, että hänellä olisi kylmä. Nielaisen vilkuillessani noita pieniä, pystyssä töpöttäviä nännejä. Hän ehkä aavistaa jotain, koska kääntää katseensa minuun päin hämillisen näköisenä. Siirrän nopeasti katseeni hänen rinnoiltaan koepaperiin. Tyttö kuulostaa jotenkin jännittyneeltä osoittaessaan sormellaan koepaperinsa erästä vastausta. Tyttö katsoo taas koepaperiaan, mutta se ei kiinnosta minua tällä hetkellä lainkaan.

Silmäni siirtyvät uudelleen hänen rinnoilleen. Kyllä vain, aivan selvästi nänninkärjet sojottavat kovettuneina. Näen niiden muodostamat pienet kohoumat vasten tytön paidan etumusta. Ehkä se johtuu tästä hohkaavasta auringonpaisteesta, joka tuntuu jotenkin sekoittavan ihmisten päänupit ja ajavan heidät alkukantaisten himojensa valtaan. Ainakin omalla kohdallani tuntuu siltä, että mitä kuumempana aurinko porottaa, sitä enemmän minua alkaa panettaa.

Ja juuri nyt minua panettaa aivan valtavasti. Niin kuin näemmä edessäni istuvaa pikku lunttuakin. Asiaa tarkemmin miettimättä kumarrun eteenpäin muka tutkiakseni tarkemmin pulpetilla olevaa koepaperia, niin että etuvartaloni painautuu samalla hienoisesti vasten edessäni istuvan tytön selkää.

Tyttö aistii varmasti, että kaluni sojottaa jalkovälissä jäykkänä nojautuessani kevyesti häntä vasten. Hän säpsähtää ja tunnen, miten tytön vartalo jäykistyy hetkeksi. Mieleeni nousee jo katumus; mitä hittoa olen oikein tekemässä? Mutta tyttö ei vetäydy poispäin minusta vaan päinvastoin, hetken kuluttua tunnen, miten hän nojautuu hieman taaksepäin, niin että painaudumme hiukkasen tiukemmin toisiamme vasten. Lasken käteni tytön olkapäille. Eihän sinua tyttöparkaa tietenkään voi rangaista sukulaisten vierailun takia.

Hengitykseni käy raskaammaksi ja tunnen myös tytön vetäisevän syvään henkeä. Alan hitaasti laskea käsiäni hänen olkapäiltään kohti paidan etumusta. Sormenpääni tunnustelevat nuorta sileää ihoa ja saavuttavat sitten nuo kiinteät nuoren naisen rinnat, joita vain ohut paidan etumus verhoaa. Puristan käteni tytön rinnoille ja alan hieroa niitä yhä hänen takanaan seisten tytön istuessa pulpetissaan.

Hän huokailee syvään, kun puristelen ja painelen hänen rintojaan ja tanssitan sormiani nännien herkillä nipukoilla. Tyttö nousee kuuliaisesti seisaalleen, kuten kiltin tytön pitääkin opettajan käskiessä, edelleen selin minuun päin. Siirrän käteni neidon rinnoilta hänen pakaroilleen ja alan hieroa niitä. Piukka pyöreä teinipeppu, juuri sellainen, joka voi saada miehen melkein järjiltään.

Kouraisen tytön takamusta omistavasti ennen kuin siirrän huomioni hänen etupuolelleen. Työnnän röyhkeästi käteni suoraan tytön farkkujen etumukselle ja edelleen hänen pikkuhousujensa sisään. Tunnen sormenpäilläni nuoresta tussusta tihkuvan märkyyden, kun sormeni painautuu hetkeksi sisään tytön häpyhuulten väliseen tiukkaan, lämpimään syvyyteen.

Häneltä pääsee kiihottunut, väräjävä huokaisu, kun käteni vaeltaa hänen pikkuhousujensa sisäpuolella kostuneessa jalkovälissä ja sormeni tunnustelee lämmintä vakoa tytön reisien välissä. Vedän kuitenkin kyseistä aarrekammiota jonkin aikaa tutkailtuani käteni pois nuoren neidon pikkuhousuista ja alan sen sijaan availla malttamattomasti hänen farkkujaan, mikä on vähän hankalaa takaapäin tehtynä, mutta saan palkintoni, kun housut on avattu ja kiskon puoliväkisin ne pois hänen jaloistaan.

Vedän itse farkut tytön nilkkoihin, joista hän ravistaa ne lattialle. Pikkuhousut saavat saman kohtelun. Kun tyttö nyt on edessäni housuttomana ja alapää kokonaan paljaana, painan hänen ylävartalonsa lempeästi mutta vastustamattomasti kohti pulpettia.

Sitten tartun hänen reisiinsä ja levitän jalkoja leveämpään haara-asentoon. Tyttö nojaa käsillään pulpettiin vastaanottavaisena, jalat levällään ja takapuoli koholla, niin että tiukka pilluvako aukeaa edessäni alttiina käsiteltäväksi. Työnnän sormeni hänen sisäänsä ja saan hänet pian ynähtelemään. Liikuttelen sormeani pillun kosteassa vaossa ja tytön ynähdykset muuttuvat läpeensä kiihottuneiksi voihkaisuiksi.

Lopetan kuitenkin ennen kuin hän saa tyydytystään. Avaan nyt omat housuni ja pudotan ne nilkkoihin, samalla kun tyttö nojaa edelleen edessäni pöytään takapuoli koholla ja kädet pulpetilla. Nuoren tytön näkeminen tuolla tavalla pylly pystyssä, kostunutta pilluaan miehelle tarjoten, on saanut kullini nousemaan pystyyn entistäkin kookkaampana ja jäykempänä.

Työnnyn aivan edessäni pyllistävää tyttöä vasten ja puristelen takaapäin hänen rintojaan, samalla kun alan hieroa kivenkovana seisovaa kulliani vasten hänen paljasta jalkoväliään. En tee elettäkään työntyäkseni nuoren nartun sisään saakka, vaan annan vain hänen pimppinsä tuntea, miten paksu miehinen kalunvarsi hinkkautuu sitä vasten.

Tunnen tytön jalkovälin kosteuden hieroessani kaluni vartta hänen tussullaan. Tarvittaisiin vain muutama kivenkovana seisovan kullini työntö syvälle pillunpohjaan saakka, jotta tämä nuori neiti laukeaisi kuin raketti. Haluan kuitenkin vain härnätä hänet entistäkin kiimaisemmaksi nartuksi enkä suostu työntymään hänen vakoonsa, vaikka sieltä tihkuva märkyys liukastaa kulliani ja paine omassa jalkovälissäni on lähestulkoon kivulias. Tunnen, miten tytön vartalo alkaa kiemurrella allani tyydyttämättömän halunsa kourissa, ja hän nostaa pyllyään paremmin koholle tarjoten pilluaan pantavaksi, mutta en suo hänelle sitä, mitä hän toivoo.

Tytön käsi irtautuu pöydän pinnasta ja hakeutuu kohti jalkoväliä, kuin hän aikoisi itse sammuttaa siellä sykkivän polttavan halun, mutta en salli sitä, vaan tartun tytön ranteesta ja työnnän käden takaisin pulpetille. Nuoren naisen tussu on kastunut läpimäräksi kiihotettuani sitä kaikin tavoin ja pillusta tihkuva kosteus valuu jo hänen reisilleen.

Onnistun estämään omaa ääntäni vapisemasta, kun puhuttelen häntä. Kiimaiseksi pikkulutkaksi käsiteltynä tyttö tottelee nopeasti, hypähtää pulpetille ja katsoo minuun silmät melkein lasittuneina kiihottuneisuudesta. Tartun itse kiinni tytön polvista ja työnnän hänen reitensä haralleen niin, että hän joutuu nojautumaan taaksepäin pulpetilla tukea saadakseen. Samalla tyttö näkee ensimmäistä kertaa kullini, jota on jo hierottu härnäävästi vasten hänen pilluhuuliaan. Isokokoinen ja paksu, jyhkeänä seisova mulkkuni ei ainakaan vähennä kiiltoa nuoren naisen silmissä.

Pudottaudun polvilleni tytön eteen niin, että pääni on hänen jalkovälinsä tasalla ja kostea pilluvako aukenee aivan silmieni edessä hänen istuessaan pulpetilla jalat levällään. Katselen hetken kostunutta nuorta mirriä. Sitten työnnän kasvoni suoraan tytön reisien väliin, kunnes suuni tavoittaa hennon häpykarvoituksen. Kieleni löytää kostuneen pimpin ja tuntuu lähes imeytyvän kiimaisena sykkivän pillun tiukkaan syleilyyn. Kasvot kuumankosteaan jalkoväliin hautautuneena alan nuolla häntä innokkaasti, himoiten nuoren tussun tuntua kieleni ympärille.

Tyttö voihkaisee, kun kielenkärkeni hieroo hänen herkimpiä alueitaan reisien välisessä kosteassa syvyydessä. Kuulen, miten hänen suustaan nousevat väkevät äänekkäät voihkaisut, samalla kun vartalo alkaa vavahdella ja lantio nytkähtelee rajusti.

Tuntuu uskomattoman kiihottavalta päästä nuolemaan kiimaisen teinitytön läpimärkää pillua. Neitokaisen tussu sykähtelee kieleni ympärillä. Hän työntää lantiotaan eteenpäin niin, että kasvoni painautuvat vasten häpyä. Tytön lantio nytkähtelee yhä rajummin ja voihkaisut muuttuvat hurmioituneeksi kiljaisuksi, kun nuolen hänelle lopultakin kaikenpeittävän orgasmin.

Läpimärkä pilluvako sykkii vasten kasvojani orgasminsa pauloissa. Tyttö melkein putoaa pulpetilta ja jää sitten sen päälle voipuneena toipumaan. Rintakehä kohoilee ja silmät ovat puoliummessa hänen nauttiessaan vielä tuon sisäisen räjähdyksensä haipuvasta jälkihehkusta. Mutta minäkin haluan nyt oman osani. Annan hänen rauhoittua hetken, mutta kun tytön hengitys tasaantuu, tartun häntä kädestä ja ohjaan hänet määrätietoisesti opettajanpöydän luokse.

Hän ojentaa varovaisesti hapuillen kätensä kohti jalkoväliäni, empii hetken ja koskettaa sitten sormenpäillään tutkivasti kulliani. Täyteen mittaansa kohonnut kivenkova sauva värähtää tytön sormien otteessa. Sitten hän nousee opettajanpöydälle ja ojentautuu selinmakuulle. Minä seuraan häntä halukkaana ja asetun tytön kutsuvasti levitettyjen jalkojen väliin.

Hän otti pari askelta taaksepäin ja pudotti pyyhkeen yltään. Pienet, persikanmuotoiset rinnat ja pieni pömppövatsa. Häpykummulla karvat oli siististi muotoiltu viivaksi. Tuijotin häntä hoo-moilasena ja hän naurahti hämmästykselleni. Olinhan minä, mutta nyt edessäni seisoi vuotias pikkutyttö ja en voinut sille mitään, mutta astuin Tytin eteen ja nostin hänet Saijan sängylle.

Riisuin paitani ja housuni ja asetuin Tytin viereen makaamaan. Suutelin häntä hetken kiihkeästi ja sitten siirryin kaulaa pitkin suutelemaan ja hyväilemään hänen rintojaan. Tytti tuijotti kattoon ilmeettömänä, kun kosketin hänen häpykumpuaan. Työnsin yhden sormen kokeeksi hänen sisäänsä. Tyttöhän suorastaan valui pillumehua. Levitin hänen reitensä ja asetuin hänen jalkoväliinsä.

Kaluni helotti suorastaan sinisenä ja odotti pääsyä tuon ihanan neitsytpillun kireään syleilyyn. Levitin reidet äärimmilleen ja koskettelin hänen intiimialueitaan, kunnes en voinut enää kiusata itseäni. Asetin kyrpäni hänen pillunhuulilleen ja työnsin varovasti. Tytti voihkaisi ja irvisti, ilmeisesti kivusta, mutten kyennyt ajattelemaan hänen tuntojaan sillä hetkellä.

Työnsin kaluni hänen kireään oravanpilluunsa todellisella voimalla. Tyttö huusi ja ähisi allani. Tuskin nautinnosta, näin jälkeenpäin ajateltuna. Hän upotti kyntensä käsiini ja aneli minua lopettamaan, mutta en välittänyt vaan tihensin tahtia.

Pureskelin hänen kaulaansa ja rintojaan työntäen itseäni hänen sisäänsä yhä kovemmin ja yhä nopeammin, kunnes tunsin loppuhuipennuksen tulevan. Kondomia ei ollut, mutta se oli viimeinen asia, jota ajattelin, kun laukesin tytön sisään karjahtaen.

Vedin kaluni pois hänen sisästään ja asetuin makuulle hänen viereensä. Kuulin tytön nyyhkyttävän vierelläni, mutta äskeinen nautinto oli saanut minut pois tolaltani. En ollut koskaan ennen kokenut mitään noin taivaallista. Tytti nousi, otti pyyhkeensä ja sanoi kyynelten läpi menevänsä suihkuun. Hymyilin omalle miehisyydelleni ja katsoin kelloa. Saija tulisi minä hetkenä hyvänsä. Puin päälleni ja samassa tajusin, että Saija näkisi varmasti kasvoiltani tapahtuneen ja päätin liueta paikalta. Koputin kylpyhuoneen oveen, joka oli auki.

Kaappasin tytön syleilyyni ja imin hänen huuliaan. Maistoin kyynelten suolaisen maun hänen huuliltaan. Samana iltana kun makasin sängylläni kalu kädessä ja olin uppoutunut päivän tapahtumiin, kännykkäni pirahti soimaan.

Saija soitti ja haukkui minut pystyyn ja ilmoitti kaveruutemme olevan ohi.

: Piukkaa pillua pikku pillu

Porno tueb ilmaisia seksi kuvia Hän upotti kyntensä käsiini ja aneli minua lopettamaan, mutta en välittänyt vaan tihensin tahtia. Hän hymyilee minulle keimailevasti, mikä aiheuttaa kipristelyä vatsassani, jalkovälistä puhumattakaan. Minä seuraan häntä halukkaana ja asetun tytön kutsuvasti levitettyjen jalkojen väliin. Amatööri tyttöystävä nielee spermat. Naureskelin tovin, kunnes Saija puhelin soi.
Tallinna hieronta sm bondage Työnnyn aivan edessäni pyllistävää tyttöä vasten ja puristelen takaapäin hänen rintojaan, samalla kun alan hieroa kivenkovana seisovaa kulliani vasten hänen paljasta jalkoväliään. Katselen hetken kostunutta nuorta mirriä. Liikuttelen sormeani pillun kosteassa vaossa ja tytön ynähdykset muuttuvat läpeensä kiihottuneiksi voihkaisuiksi. Työnsin kaluni hänen kireään oravanpilluunsa todellisella voimalla. Harrastan karatea kaupunkimme omassa seurassa. Sitten tartun hänen reisiinsä ja levitän jalkoja leveämpään haara-asentoon.
Piukkaa pillua pikku pillu 281
Kevyestä pukeutumisesta huolimatta auringon kuuma paahde on saanut hikikarpalot helmeilemään myös tämän tyttösen otsalla ja vartalolla. Tyttö huusi ja ähisi allani. Tiukka teini saa munaa pilluun. Teinitytön kasvatusoppaassani on kuitenkin vielä yksi tärkeä luku jäljellä. Seksikäs teini saa tiukkaan pilluun. Kaluni seisoo suurena, täyteen mittaansa kovettuneena, kun ohjaan sen polvistuneen tytön kasvojen eteen. Ja juuri nyt minua panettaa aivan valtavasti.

Pieni beibi on nuori, tiukka ja taitava. Tiukka blondi tyttö nauttii panemista. Koulutyttö saa munaa tiukkaan pilluun. Koulutyttö saa rajusti syvälle pilluun. Tiukka tyttö on kaunis ja kiimassa. Tytön pieni pillu on tiukka. Tiukka ja pieni tyttö on aamulla jälkeen kiimainen. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista.

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet.

COM - All rights reserved. Tiukka ja pieni tyttö on aamulla jälkeen kiimainen. Pieni ja tiukka pillu saa rajusti kyrpää. Tiukka, pieni blondi tyttö ja neekeri. Tiukka tyttö haluaa kyrpää sisään. Tiukka teini nussii rajusti keitiössä. Teini blondi on tiukka ja märkä. Teinitytön tiukka pillu on märkä. Teinityttö on märkä, tiukka ja kuuma.

Tyttö on tiukka, pieni ja märkä. Hyvin pieni tyttö imee ja nussii. Tiukka huora saa monsterikyrpää perseeseen. Tunnen välittömästi kasvavaa painetta omassa jalkovälissäni ja kullini nytkähtää väkisinkin ylöspäin. Mietin irstaasti mielessäni, minkälainen pillu mahtaakaan löytyä tytön pikkuhousujen kätköistä. Onkohan hänen pikku tussunsa märkänä juuri nyt, täällä oppitunnilla, hänen vilautellessaan tuolla tavalla riettaasti pikkuhousujaan opettajalleen.

Mieleeni tulee äkkiä vähintäänkin sairas ajatus tarttua tytöstä kiinni, nostaa hänet opettajanpöydälle ja kiskoa nuo näkökentässäni kiihottavasti vilahtaneet pikkuhousut pois hänen jaloistaan tussuntarkastusta varten. Napautan itseäni lyijykynällä terävästi sormille. Yritetäänpä nyt keskittyä, ei minua ole palkattu tänne tirkistelemään teinityttöjen pikkuhousuja. Sitä paitsi oli varmaankin vahinko, että tytön nimettömät olivat hetken aikaa näkyvillä, ei suinkaan mikään minulle tarkoitettu esitys.

Suoraan edessäni istuu toinen nuori neiti. Olen koko oppitunnin ajan yrittänyt pitää silmäni erossa hänen anteliaan kaula-aukkonsa seutuvilta.

Kevyestä pukeutumisesta huolimatta auringon kuuma paahde on saanut hikikarpalot helmeilemään myös tämän tyttösen otsalla ja vartalolla. Jostain syystä katseeni osuu pieneen hikipisaraan, joka juuri matkaa alaspäin tytön solisluun kohdalla, muuttaa hieman suuntaansa ja valuu sitten suoraan hänen rintojensa väliin. En voi olla katsomatta, kuinka nuoren naisen rintavako tuntuu melkeinpä imaisevan yksinäisen hikipisaran väliinsä syleiltäväksi.

Katsellessani näkymää kaluni paisuu ja jäykistyy vastustamattomasti jalkovälissäni eikä enää suostu laskeutumaan senkään jälkeen, kun käännän katseeni pois. Kaluni seisoo housuissani jäykkänä sauvana. Housuni ovat hieman liian tiukat, niin että kovettunut kanki nostattaa selvän pullistuman niiden etumukseen. Pöytä on onneksi minun ja luokan välissä, mutta siitä huolimatta katson parhaaksi ristiä jalkani. Pystyssä sojottava kulli ei oikein sovi koululuokan opettajalle.

Yritän karkottaa mielestäni sinne jatkuvasti nousevat villit, mutta täysin sopimattomat mielikuvat minun ja milloin kenenkin naisoppilaani välisestä hikisestä parittelusta. Täytyy vain yrittää jatkaa oppituntia. Tyttö takarivistä nostaa kätensä. Oikein söpö tummatukkainen teiniprinsessa. Hän hymyilee minulle keimailevasti, mikä aiheuttaa kipristelyä vatsassani, jalkovälistä puhumattakaan. Nyökkään hänelle ja annan luvan käydä kirjoittamassa vastauksen liitutaululle. Normaalisti kirjoitan itse kokeiden oikeat vastaukset näkyville, mutta nyt housujen etumukseen noussutta kohoumaa olisi mahdotonta peitellä ja katson parhaaksi pysytellä opettajanpöydän takana.

Tyttö nousee ylös tuoliltaan ja lähtee kirjoittamaan vastausta. Hänen kulkiessaan ohitseni katseeni kiinnittyy väkisinkin tiukkojen farkkujen verhoamaan takapuoleen. Pikkupeppu keinahtelee itsetietoisen seksikkäästi tytön kävellessä liitutaulun luokse. Nuoren oppilaani kiinteiden pakaroiden silmäily saa kullini lopullisesti seisomaan aivan jäykkänä ja kivenkovana.

Tyttö kirjoittaa vastauksensa taululle ja vilkaisee sitten minun suuntaani. Ehdin irrottaa katseeni neitokaisen takamukselta juuri ennen kuin hän huomaa, missä silmäni harhailevat, niin ainakin toivon. Ääneni on hieman käheä ja joudun selvittämään kurkkuani. Tyttö väläyttää minulle hymyn, joka saisi jääkaapinkin sulamaan. Voi hyvänen aika sentään, kuinka minua panettaakaan. Pakko mennä seuraavalla välitunnilla opettajainhuoneen wc: Kello soi juuri parahiksi.

Oppilaat poistuvat vähitellen luokasta keskenään rupatellen ja naureskellen. Jotkut tytöistä luovat minun suuntaani lämpimiä, suorastaan flirttailevia katseita. Vastaan heille ystävällisellä, mutta tiukan asiallisella hymyllä. Helleaallon seurauksena tyttöjen vartaloita peittävä niukahko vaatetus saa kuitenkin minut ihailemaan heitä sopimattoman pitkään. Kaluni painautuu tiukasti vasten farkkujeni etumusta, kun edestäni kulkee terhakoiden rintojen, piukkojen peppujen ja sorjien nuorten vartaloiden kavalkadi.

Kun oppilaat ovat lähteneet luokasta ja viimeinenkin naisellinen takamus poistunut käytävälle, käännän katseeni takaisin luokkahuoneeseen. Kas, yksi oppilas istuukin vielä pulpetissaan ja tutkii koepaperiaan. Tyttö katselee sitä melkoisen pettyneen näköisenä. Hän taisikin saada hieman huonomman arvosanan kuin yleensä. Tyttö nostaa pian katseensa minuun päin anovan näköisenä. Minun mielestäni vastaus on aika lähellä oikeaa, vaikka en saanut pisteitä.

Istun hetken aikaa paikoillani hämmentyneenä. Kovettuneena seisovan kullini paisuneisuus tuntuu edelleen melkoisena paineena jalkovälissä, mutta tyttö varmaan ihmettelisi, jos en tekisi mitään. Lähden tytön luokse kättäni muka puolihuolimattomasti jalkovälini edessä pidellen. Tytön silmät tuntuvat silti viivähtävän nivusteni seutuvilla, kun kävelen hänen luokseen, vai kuvittelenko vain?

Asetun seisaalleni tytön taakse, jotta jalkovälini ei olisi hänen näköpiirissään. Tyttö ojentaa koepaperinsa näkyvilleni pulpetille ja kumarrun hieman alaspäin tutkiakseni sitä. Nuoren naisen käyttämän parfyymin tuoksu nousee sieraimiini. Se ei täysin pysty peittämään hänen oman vartalonsa aromeja, jotka näin kuumana kesäpäivänä väkisinkin nousevat lävitse, mutta tytön iholle kihoavan suolaisen hien haistaminen ei lainkaan vähennä kiihottuneisuuttani.

Kaluni sojottaa täydessä erektiossa nostattaen housujeni etumukseen ison kohouman. Yritän pitää hengitykseni tasaisena, mutta se käy vaikeaksi, kun katseeni hakeutuu samalla hetkellä kuin vahingossa tytön rinnoille, joiden kiinteät muodot erottuvat hänen paitansa alta. Huomaan tytön nänninkärkien kovettuneen ohutta paitaa vasten, mikä tällä säällä ei voi taatusti johtua ainakaan siitä, että hänellä olisi kylmä.

Nielaisen vilkuillessani noita pieniä, pystyssä töpöttäviä nännejä. Hän ehkä aavistaa jotain, koska kääntää katseensa minuun päin hämillisen näköisenä. Siirrän nopeasti katseeni hänen rinnoiltaan koepaperiin. Tyttö kuulostaa jotenkin jännittyneeltä osoittaessaan sormellaan koepaperinsa erästä vastausta. Tyttö katsoo taas koepaperiaan, mutta se ei kiinnosta minua tällä hetkellä lainkaan.

Silmäni siirtyvät uudelleen hänen rinnoilleen.

piukkaa pillua pikku pillu

0 comments on “Piukkaa pillua pikku pillu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *