Treffihaku vaimolle mustaa munaa

treffihaku vaimolle mustaa munaa

Tämä juttu kuuluisi oikeastaan syrjähyppyihin, mutta kun se sattuu olemaan totta, niin kirjoitan sen tänne. Olimme vaimonikanssa olleet aviossa jo 4 vuotta ja asuimme melko suuressa kaupungissa keskisuomessa, maksaen rivitalonpätkää ja kakrujakaan emme vielä edes olleet ajatelleetkaan hankkia.

En oikein tiedä miksi aloin epäillä että vaimolla oli joku salasuhde, kait se oli jotenkin sitä miehen vaistoa, että toinen uros on ollut liikkeellä reviirilläni - vaikka aluksi usein oletinkin että kun vaimoni on niin hyvävartaloinen ja kauniskin pitkine hiuksineen sen olevan vain turhaa mustasukkaisuutta. Mutta kerran kun astianpesukone oli ollut justiinsa yösähköllä päällä ja vaimoni sen aamuisin tyhjentää - olikin siellä töistä tullessani aamukahviemme kahden kupin lisäksi kaksi muutakin mukia josta oli kahvit juotu, tiesin ettei vaimoni koskaan juo kahvii toistakertaa päivässä Itse olin isossa sunnittelfirmassa melko korkeassa asemassa jossa tietokone oli tärkein työväline, siinä sitten satuin katselemaan uusia videokameroita ja ihmettelin kuinka ne on vuosikymmenessä pienentyneet kymmenesosaan entisestä.

Tilasin netistä pienemmän kameran joka tallensi videokuvaa jopa 8 tuntia digitaalisesti ja jossa oli mustavalo jota ei pystyisi näkemään ja lisäksi liiketunnistin joka alkoi pienemmästäkin liikkeestä nauhoittamaan.

Vaimoni oli sairaanhoitajana isossa sairaalassa ja joutui joka kolmas viikko tekemään myös öisin vuoroja, siis kun mä lähdin yhdeksältä duuniin jäi vaimoni usein uupuneena nukkumaan raskaan yövuoron jälkeen. No, viikon kuluttua tuli tilaamani kamera, en näyttänyt sitä vaimolleni vaan harjoittelin kuvaamista kun vaimo oli duunissa. Makuuhuoneessa oli sängyn vieressä kaapisto jossa oli sellaiset ritiläovet, mustasukkaiseen mieleeni tuli hullu ajatus että panen kameran yläkaappiin josta oli oven ritilän läpi hyvät näkymät sänkyymme.

Varmistin että akku oli täynnä ja lopuksi tosi pienillä pitkillä ruuveilla ruuvasin kaapin kiinni ettei vaimoni sinne vahingossakaan pääsisi, vaikka nehän yläkaapithan ovat aina melko käyttämättömiä muutenkin. Seuraavalla viikolla vaimollani oli yövuoro ja aamulla moikkasimme iloisesti kun hän jäi nukkumaan töihin lähtiessäni. Unohdin kameran sinne ja vasta tiistaina muistin että siellähän se oli kuvannut kaiken liikkeemme makuuhuoneesa, jopa maanantaisen yhdyntämmekin.

Illalla kun vaimo lähti ruuvasin kaapin ovessa olevat ruuvit auki ja kytkin kameran isoon tauluteeveeseen, aloin jännityksellä katsomaan. Kuva oli tosi terävä, siis aivan huippuluokkaa, mutta olin säätänyt kuvakulman aivan päin helvettii - sängystä näkyikin vain puolittain takapää. Pikakelasin nopeesti kohtaan jossa maanantaina naimme, ei näkynyt muuta kun molempien alavartalo,,,,puhina kuitenkin kuului ja pieni kiljaisukin kun vaimoni pääsi huipulle. Muttasitten alkoikin tapahtua,,,, Jatkuu Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme.

Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Kuvassa ei näkynyt kun vaimoni jala kun lepäsi sängyssämme oma moka kameran suuntauksessa , mutta selvästi hän puhui kännykkään ja linjan toisessa päässä en tosiaan ollut minä. Ja melkein samantien näin kuinka kuvaan ilmestyi mustat verkkarit, ihmettelin kun en ollut kullut ulko-oven sulkeutumista ja mieleeni välähtikin heti että vaimo oli jättänyt puutarhaan johtavan oven auki josta kyseinen henkilö siis saapui.

Rivarissamme oli puutarhassa korkeat pensasaidat molemmilla puolilla, mietin jo kuumeisesti joskos verkkarimies olikin jompikumpi seinänaapureistamme. Vaimoni meni istumaan sänkymme päätyyn ja mitä helvettiä, sillähän oli jaloissa mustat saapikkaat ja mustat pitsiset melkein pimppiin asti ylettyvät sukat joita en koskaan ollut hänen päällään nähnyt, saapikkaat kylläkin jotka aina vain pikkujoulujuhliin ne pani koska inhosi korkeita korkoja.

Nyt verkkarimies lähestyi ja vaimoni syöksyi niiden kimppuun hulluntavalla, hieroi ensin poskeaan etumusta vasten, samalla alkaen riisumaan niitä. Kirosin ääneen ja puristelin nyrkkejäni, mutta jatkoin katselua. Kirosin myöskin mokaani kun kuvassa ei nytkään näkynyt miehestä kuin navasta alasspäin, vaimostani näin kaiken kun istui sängynpäädyssä alempana.

Vaimo oli saanut riisuttua verkkarit ja alkoi keskittyä boksereihin, boksereihin joiden huomasin aikatavalla pullottavan - jälleen nainen kihnutti päätänsä poksereihin kuin kiimainen kissa tekee joskus ihmiselle.

Yhdellä riuhtaisulla vaimo vetäsi bokserit alas ja nyt kyllä kävi pieni kateuden kajo mielessäni, sieltähän paljastui melkoinen kalu johon muijani kävi kiinni kuin sika limppuun. Mitä hemmettii, se ottaa sen suuhunsa kuin olisi sitä tehnyt joka päivä, niin kokenein ottein se kävi ja alkaa imuttamaan ei ole koskaan ottanut mun kaluani suuhunsa, vaikka usein oon pyytänyt , mies hymähtää kuuluvalla äänellä - varmaan tollainen imutus tekeekin tosi hyvää.

Välillä vaimoni työntää sen kurkkuunsa niin syvälle että kuulen kuinka yskäsee kalun ollessa jo liikaa syvällä - kun on kokonaan ulkona, kalu on limainen ja kun tarkennan kalun isoon herkkutatin päähän pysäytyskuvan - sen isosta aukinaisesta reijästä valuu selvästi kirkasta kiimanestettä - naiseni alkaa nuolla sitä, yäk.

En kuule mitä mies vastaa, mutta samassa jo vaimo on peppu pystyssä sängynpäädyssä kuin kiimainen klissa selkä notkolla, nyt itsekki huomaan kuinka kiihoittava asu vaimollani on, ei pikkuhousuja mutta noi mustat pitsisukat ja saapikkaat, melkein huomaan oman kaluni alkavan nousta, mutta laskee samantien, mustasukkaudesta kun omaa vaimoani kohta naidaan.

Äijästä ei vieläkään kuvassa näkynyt kuin helvetin iso kalu ja musta karvoitus - vatsakin näytti treenatulta. Oletin että vaimoni pimppi oli jo melkoisen kiimainen ja märkänäkin, vaikka kuva olikin sivustapäin. Mies alkoi hitaasti lähestyä vaimoni herkkua, pysäytin kuvan ja ihmettelin kuinka tuo voi mahtua muijani synnyttämättömään lihaan, tattiosakin oli puolta suurempi kuin omani ja varsikin melkein käsivarteni paksuinen. Painoin kaukosäätimen Pleitä ja äijä alkoi painamaan muijaani.

Vaimoni pieni peppu värähti selvästi kun tatti osui pimppiin ja vaati sisäänpääsyä joka ei niin vaan tapahtunutkaan, uuuuhhh kuulin kuinka vaimo äännähti ja peppu värähti - taisi iso tatti sittenkin mennä jo sisään Nyt näin miehen isot kädet jotka ottivat tiukan otteen naiseni sievistä persposkista, ei ainakaan sormusta ollut näkyvissä - siis äijän täytyi olla joku noista kolmesta poikamiehestä, vai oliko peräti se Uuuuuhhh,,,kiimainen huuto tuli muijani suusta, kun paksua vartta alkoi työntymään tiukkaan lihaan, menee, menee,,,perkele se työntää sen suoraa pimpin perukoille asti samantien, jo on liukaat kelit kun noin nopsaan menee sisään.

Ei vetänytkään heti ulos, vaan nauitiskeli äijä tovin, olihan tiukkaa pimppilihaa kalun ympäröimänä ja kuumaakin taisi olla. Vaimo alkoi antaa pienellä pepullaan takapotkuja jotta saisi vieläkin enämpi vartta sisäänsä ja parahti kun taisi osua jo aivan pimpin perälle asti. Mies antaa kalun olla tovin aivan pohjassa, kuin ärsyttääkseen ja vaimo alkaa pyörittää pientä peppuaan samalla kuulen kuinka siltä alkaa tulla jo ensityönnällä orgasmi, on sen verran kiivasta tuo pepun takapotku,,,kuuluu vaimeaa yninää,,,ja lopulta se vaimenee kovaan kirkaisuun,,,ei mun kanssa koskaa oo orkkuäänet noin voimakkaita olleet, kateudesta puhisen.

Vaimon jännitys laukeaa ja mies alkaa hitaasti vetämään kaluaan ulospsäin, tosi hitaasti, varmaan nauttii vaimoni tiukasta pimpistä joka sentillä. Vartta tulee ja tulee ulos, onko se vieläkin kasvanut pituutta sisällä, lopulta tatti ponnahtaa ulos ja pimpin maiskahduksen voin kuulla nauhalta ja kuuntelenkin sitä pari kolme kertaa - perkele, mullahan alkaa seisomaan ja. Huh, huh, se oli kuin olisi kuumaa kahvii juonu, tuli oikein hiki ja kuumaahan se vartesi olikin - kuulen naiseni toteavan.

Samassa äijä tarraa vaimoni pieniin pepunpuoliskopihin isoilla kourillaan ja työntää nyt rajuin ottein vieläkin kiimaisesta pimppinesteestä märän kalun sisään, vaimoni värähtää ja parkaisee kuuluvasti - lisää tahtoo kun perse noin pystyssä taas on ja voi sitä takapotkua ja taas alkaa yhtäjaksoinen ininäkin - hyvää tekee.

Äijä murisee kuin iso karhu ja kiihdyttää tahtiaan, kuulen kuinka pussit alkavat hakata märkää pimppiä, taitavat osua justiinsa vaimoni klitorikseen jonka tiedän olevan erittäin herkän. Taas tuo uuuuuuuuhhhh, huuto jota en ole koskaan kuullut vaimoni suusta, perkele, olisipa isompi kalu mulla ja.

Tahti alkaa välittömästi hidastumaan kun naiseni oli saanut ja äijä vetäsee kalunsa nopeasti ulos, taas tuo maiskis ääni kun herkkutatti on ulkona, muijallani on oikein herkuttelijapillu. Äija panee kalun aivankuin tauolle naiseni pepun päälle ja nyt vasta näen kuinka iso se on siinä sykkiessään, ei oo ihme jos tuollaisella ei nainen saa orkkuu jo ekalla työnnöillä sehän ylettyy muijani selkään asti.

Äijästä ei vieläkään näy muuta kuin iso kalu ja napaa pikkuisen, harmi kun en voi edes tunnistaa siitä kuka on. Vaimoni kääntyy selälleen ja yhdestä kuvakulmasta näen kuinka on pimpinhuulet turvonneina ja tulipunaisina häpyhuulet suorastaan lepattavat, ovatkohan venahtaneet, mietin huolestuneena. Taas vaimo hamuaa kalua suuhunsa vaikka pillunesteistä märkänä on, ei oo äijä ehtinyt asettaan vielä laukaisemaan kun noin tatti punoittaa ja selvästi mies koittaa pitkittää laukaisuaan.

Nyt kuitenkin heittää vaimoni pikkusen rajustikin selälleen ja ottaa jaloista kiinni samalla kalu aivankuin itsestään ohjautuu vaimoni herkkuun. Nyt näenkin kuinka märkänä on vaimon pimppi, kalu suorastaan menee heittämällä sisään ja pimpin kiimanesteet pursuavat ulos kalun avartaessa tietään yhä syvemmälle.

Kauheeta, tarkennan vaimoni klitorikseen kun kalu on jo pohjassa, sehän on kiimasta isona kuin pieni sormi. Nyt äijä ei äijä ajattele kuin itseään, alkaa varmaan loppuveto, vaimoni tissit alkavat pyöriä tahdissa ja kädet tarttuvat äijän perseestä kynsien upotessa miehen tiukkaan perslihaan - epäilen että vaimo alkaa saamaan kolmatta orkkua - mullakin on jo tovin seissyt ja kiimatipat juoksevat kaluni päästä lattialle.

Kieltämättä aika kiihoittavaa kun tummahko iso kalu alkaa yhä kiivaamman liikkeen ja naiseni vaalea iho tuntuu nyt tosi hienolta, perkele kiihotun näystäkin jo. Näen kuinka naiseni säpsähtää jokaisella ruiskauksella, taitaa olla kovinkin kuumaa laavaa jota perhaillaan menee naiseni pimpinperälle kun noin säpsähtää joka kerta. Jo vaimoni nännien nöpöttämisestä voi päätellä, että tosi kiimainen on narttuni ollut. Äijä vetäisee kalun ulos ja vieläkin pienii spermaruiskauksii lähtee kalusta jääden vaaleaan pimppikarvoitukseen, lopuksi mies pyyhkii märkää kaluansa pimppikarvoihin ja koukasee herkkutatillaan ulos juossutta paksua spermaa jonka lennättää yhdellä kalun liikkeellä naiseni tissien väliin jonka se välittömästi sieppaa sormeensa ja nuolee huulillaan.

En paljasta vielä videota muijalleni, haluan tietää millainen se työkaveri on joka käy usein päivisin kahvilla, jospa se ei olekkaan nainen? Viikonloppuna kun oli saunottu ja pari valkkariakin nautittu, muistui mieleeni kuinka paljon pikku vaimoni tykkääkään naimisesta ja aloin esivalmistelemaan sängyssä häntä pyytämällä saada hieroa kipeytyneitä olkapäitä. Kaluni alkoi seisomaan ja hieroin saitä takaapäin vaimoni peppuun ja rakasteluunhan se johti, ensin takaapäin ja vähän eestäpäin kunnes ehdotin jotain uutta asentoa ja kas kummaa, hän meni sängyn päätyyn justiinsa samaan asentoon jossa oli viikolla saanut vierasta.

Kun sain kaluni sisään, oli vaimoni aivan kuin eri ihminen, kiimainen narttu - aikamoiset takapotkut heti antoi kaluani vastaan ja peppu oli niin pystysasä ja tyrkyllä ja alkoi pyörimään samallatavalla kun viikolla kun vieras kalu oli pepussa. Selväähän oli että vaimoni mielikuvitus laukkasi ja mun kaluni oli vain korvike, mielessään häntä nai se viimeviikkoinen, hällä välii, molemmilla tuli melkein samaan aikaan.

Maanantaina lähdin duuniin ja vaimolla oli taas yö vuoroa koko viikon, olin virittänyt kameran uudeelleen ja nyt se toimi tosi hyvin ja laajakulmanäytöllä näkyy kaikki mitä makkarissa tapahtuu. Torstaina vaimo sanoi että pari työkaveria tulee kahville tänään iltapäivällä, mietin ketähän ne mahtavat olla. Olin parannellut kameran systeemejä ja nyt pääsin töissä koneellani katsomaan realiajassa mitä kotona tapahtuu, kiitos nykyisten varashälyttimien jotka ovat kehittyneet viimeaikoina, maksoihan systeemi e ja mokkula liittymänki se vaati.

Siinä töiden ohella katselin silloin tällöin kuvaa kotoa, vaikkakin se kuvasi vain makuuhuoneesasamme niin äänet kaikki kuitenkin se nappasi koko talosta. Kahdelta kuulin kuinka ovikello soi ja äänistä päätellen vaimo ohjasi vieraat keittiöön ja pian kuuluiki kahvipöydässä puheen sorinaa joista en saanut selvää.

Sitten alkoikin tapahtua jotain helvetin outoa. Vaimoani talutti kaksi miestä puoliväkisin makkuuhuoneeseemme ja heittivät selälleen sänkyymme - olin äimänkäkenä.

Vaimoni nahkahame riisuttiin nopeesti ja toinen sitoi molemmat kädet sängyn päätyyn jollain huivintapaisilla ja nyt vasta tajusin että nämä olivatkin tummaihoisia nuoria miehiä vaimo oli joskus jutellut että sairaalassa on afrikkalaisia opiskelemassa.

Olin niin yllättynyt tilanteesta, etten heti tajunnut mitä oikein tapahtuu, kaksi tummaakin tummempaa siis hääri makkuuhuoneessamme vaimoni kimpussa. Tartuin kännykkään ja näppäilin jo numeroita soittaakseni apua, mutta jokin siinä häiritsi mieltäni joskos tämä onkin vaimoni kiimaista sexsileikkiä?

Nyt toinen piti naiseni jalkoja levällään ja toinen hääräsi niiden välissä nuollen kuin koira vaimoni herkkua - oliko tuo vaimoni vastustelu todellista vai ei? Miehet riisuivat nopeasti vaatteensa ja kas kummaa, taas oli vaimoni mieliksi molemmilla sellainen kalu jalkojen välissä, että voi mahoton.

Toisen pidellessä jalkoja levällään, tuli toinsen mahtava musta kalu kädessään ja alkoi asettelemaan sitä vaimoni herkkuun ja ei se ainakaan kuivuudesta kärsinyt- sinne se painui kuin olisi rasvattu ja nythän vaimo nosti itse jalat pystyyn että näkisi paremmin kun mustaa makkaraa menee herkkuun sisään.

Kauhee tikkaaminen alkoi ja mitä huutoa kuuluikaan muijani suusta - siltähän tulee koko ajan orkkuu, se vastustelu olikin vain jonkinlaista leikkiä. Toisella oli kalu pystyssä ja halusi ja heti päästä herkuttelemaan, puoliväkisin tönäisi toisen pois ja edellisen kiiltävä paksu kalu vaimoni eritteistä keikkui kohti tissejä ja alkoi ruiskuttamaan spermasatsia, eka ruiskaus meni naiseni avonaiseen suuhun ja toinen suoraa vasempaan silmään, kohta oli koko yläpää tahmean sperman peitossa - oli nuorewla miehellä aikamoinen spermavarasto.

Toinen oli jo saanut kalunsa sisään ja voi sitä kiimaista huutoa joka pääsi vaimoni suusta johon sekoittui wat, wat, wat,,,ääni joka tuli siitä kun oikein märkää pimppii naidaan isolla kalulla. Nyt oli kädet vapautettu ja vaimoni piti jalkojaan käsillään ylhäällä, ei tuo kovin väkinäiseltä vaikuttanut, oli se pepun vastatyönnötkin jo aikamoisia. Mieleeni tuli ajatus, soitin vaimoni kännykkään joka oli yöpöydällä, kuulin kuinka puhelin hälytti makkarissa ja akti pysähtyi kuin seinään vaimoni vastattua puhelimeen.

Moi, mä täällä, kule se kauppalista unohtui kotiin , viitsitkö uudelleen ne tuotavat tavarat luetella - kysyin.

Vaimo hengästyneenä alkoi luetella tuotavia tavaroita ja kun oli päässyt loppuun kysyin miks oot nin hengästyunyt? Näin kuvasta että musta kalu lepäsi pohjiaan myöten parhaillaan vaimoni pimpissä ja toinen oli mahtavana melkein pään vieressä valuttaen viimeisiä spermatippoja vaimoni poskelle.

Naisetkin pettävät siinä missä miehetkin. Ilman pettäviä naisia mm. Siellä ne paskat pettäjät ovat! Sieltä bongasin oman ex-mieheni etsimässä seuraa. Erohan siitä tuli prkl! Haluaa - paivaa sitten ago: Valkoinen MILF saa neekerin munaa. Lisa Ann nauttii mustaa munaa. Punatukkainen nainen saa mustaa munaa vittuun. Valkoiset naiset saavat mustaa munaa. Prostituoitu saa kahta mustaa munaa sisään. Isokullinen neekeri ja kiimassa MILF. Paksu, valkoinen huora imee neekerin munaa.

Valkoinen tyttö haluaa vain mustaa kyrpää. Valkoinen nainen haluaa mustaa miestä. Valkoinen MILF vs isokullinen neekeri. Isokullinen neekeri ja valkoinen milf. Isokullinen neekeri ja valkoinen MILF. Valkoinen MILF ja hänen musta naapuri. Teini Sara Monroe saa mustaa munaa sisään.

: Treffihaku vaimolle mustaa munaa

Brunette fuck gif aku ja iines 555
Treffihaku vaimolle mustaa munaa Escort mikkeli testimaa kova jätkä
Treffihaku vaimolle mustaa munaa Elsa Jean, Zoey Monroe ja neekerit. Tony istahtaa aivan kiinni vaimooni ja kehuu vaimoni ulkomuotoa sanoen että pitää juuri tuollaisesta kypsästä jolla on muodot juuri oikeassa paikoissavaimoni onkin tosi näyttävä ja 77 kiloa isoilla mutta tosi kiinteillä rinnoilla varustettu ja treffihaku vaimolle mustaa munaa pitkät paksut hiukset ja kun ei ole 42 ikävuotensa aikana lapsiakaan tehnyt niin on upeassa kuosissa. Kysyin "tietääkö lutka mitä nyt seuraa? Sellainen ei jää nurkkiin pyörimään siitä pitää vaimon isä huolen. Mitäs novelistit sexshop lahti aistien talo näistä pikkutarinoista:
Treffihaku vaimolle mustaa munaa Kannattaisi varmaan jättää vaimosi, ei varmaan teidän seksielämä pitkään jatku kun tottuu tuohon afrikan kokoon. Menin pitkälleni sänkyyn ja hetken kuluttua olin sammuvinani siihen. Sanoin aikoinaan vaimolle, jos on pakko saada vierasta niin mustaa sitten. Pitäkää huolta itsestänne ja antakaa naiselle kotona parasta, mitä hän toivoo. Sovimme siinä samalla että hän lopettaa pillereiden syönnin. Hetken päästä näen kuinka Mari ratsastaa kohti auringon nousua mustalla hervottomalla kyrvällä kiljuen niin että tuntuu ääni tulevan seinien läpihervottoman orgasmin retkauttaessa hänet hetken päästä vatsalleen Tonyn viereen valkoisen noron valuessa pillusta jälleen. En ole enää huora mikkeli porno heitai mikä on orgasmi mikä muuta nautintoa mutta näyttää vaimolle kaikki kelpaavan.

Treffihaku vaimolle mustaa munaa -

Kahdelta kuulin kuinka ovikello soi ja äänistä päätellen vaimo ohjasi vieraat keittiöön ja pian treffihaku vaimolle mustaa munaa kahvipöydässä puheen sorinaa joista en saanut selvää. Lopettuani puhelun olisi ollut kuin pysäytyskuva olisi ollu videossa päällä, äänet palasivat ja mies jolla oli kalu vaimoni pimpissä alkoi välittöämästi kovan loppuvedon. Keskustelemme hetken ja lähetän sovitun toisen tekstarin, Tony pujahtaa takaisin omaan sviittiin asettuen selälleen sänkyyn ja odottaa kyrpä tanakasti pari hakee miestä seksikauppa turku kun vaimoni tulee pyyhe hiuksissa suihkustatodeten että taisi siis nukkua. Katsoin kelloa, voi hemmetti, muijani on saanut jo 2 tuntia mustaa makkaraa sisäänsä ja ei näytä loppua vielä tulevan. Mieleeni tuli ajatus, soitin vaimoni kännykkään joka oli yöpöydällä, kuulin kuinka puhelin hälytti makkarissa ja akti pysähtyi kuin seinään vaimoni vastattua puhelimeen. Menimme huoneeseen ja vaimo läksytti minua humalastani sanoen ettemme voi mennä sitä sviittiä katsomaan kun olin tuossa kunnossa. Kyllä tuolta maailmalta löytyy sit myös miehille suloinen ja ymmärtävä vaimo. Sitten se opetti minulle kaiken mitä oli itse kokenut. Rivarissamme oli puutarhassa korkeat pensasaidat molemmilla puolilla, mietin jo kuumeisesti joskos verkkarimies olikin jompikumpi seinänaapureistamme. Ei se muuta kui kiimassa ynisi, kun joku nousi pukille, ei mitään väliä kuka Lähiövalas - mainio nimi. Minä osaan monta jujua jota valkoinen mies ei osata. treffihaku vaimolle mustaa munaa

0 comments on “Treffihaku vaimolle mustaa munaa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *