Pietarin huorat sinkut

Seksi ja kiima on luonnollisia haluja. Aika yksipuolinen näkemys Pohjois- Euroopan kultturikylläisimmästä kaupungista. On siinä mahtanut olla kiertämistä iltaisin kun on muutaman sadan hotellin aulat tarkistettu En ihmettele jos naisväki ei ole tykännyt.

Seuraavalla kerralla kannattaa naisväen ja vähemmän näistä ammattilaisnaisten puuhista kiinnostuneiden matkalaisten tehdä oma matkaohjelma. Nähtävää ja koettavaa riittää eikä yksi päivä ole mitään. Myös iltaelämä on vilkasta ja tunnelma mukavan rento ja suurkaupunkimainen. Hyviä ruoka- ja juomapaikkoja riittää. Mielestäni Pietaria ei voi Thaimaahan edes verrata, varmasti seuralaisia löytyy mutta touhu ei ole niin näkyvää ollenkaan. Molemmat paikat soveltuvat aivan hyvin myös perheen kanssa matkaaville kunhan asenne on vaan kohdallaan.

Meillä ainakin asenne on kohdallaan noita huoria kohtaan. Jo tilastot kertoo, että kaikkialta Venäjältä sekä Thaimaasta tuodaan eniten pahoja sukupuolitauteja. Nämä kaksi kohdetta tunnetaan äijien seksiturismin kohteina. Siinä on asennetta kylliksi. Jokainen käy missä asioissa tykkää. Ainahan tilastoissa joku on kärjessä.

Pietari tuskin seksitautien osalta Taitaa lähempää löytyä aiheuttajat. Ei kannata Pietariin asti pelkän seksin takia mennä.

Lähempääkin rajaa tarjontaa löytyy tiedoksi vaan. Pietarissa kannattaa katsella ja tehdä ihan muuta. Vanhat suomalaiskaupungit lähellä rajaa ovat paljon otollisempia ja helpompia satunnaisen seuran saamiseen.

Ja saa sen taudin kuulemma lähikuppilastakin. Venäjän hyväksi on todettava, ettei siellä sentään olla koskaan niin törkeesti tyrkyllä kuin thaimaassa. Tohon en otakaan kantaa, miten tautisia ne huorat on. Mutt siis ne huolehtii ulkonäöstään. Thaimaalaiset huorat on kaikki yhtä kirkuvan apinan näköisiä.

Voin kai luottaa siihen, ettei tolla purkilla St Peters Linella toimi ammattihuorat kalastelemassa miesasiakkaita ja yökerhoissa iskemässä miesasiakkaita, kun ne onnettomat tirkistelee tissityttöjä? Ei tää nyt niin pieni ongelma musta ole. Muuten lähdemme naisporukalla seuraavalla kerralla.

Tiedustelisin mistä on peräisin tuo väite, että St. Peter Linella olisi topless-baari? Laivayhtiön sivuilla ei ole mitään mainintaa, eikä myöskään iltasanomissa päivämäärällä 9. Olisi mukava nähdä se lähde. Luulisi, että tästä olisi ollut jo monessa lehdessä valituksia ei sinällään että itse tuomitsisin, olen utelias. Laivalla on XXXX niminen yökerho. Kyseessä on ketju, jolla on pietarissa useita paikkoja.

Tarjoilijat ovat lyhyet hameet ja rintaliivit päällä töissä. Siellä esitetään erilaisia show numeroita, joissa yön viimeisinä tunteina saattaa kyllä tissi vilahtaa. Tämähän on ihan normaali Venäläinen yökerho käytäntö. Samanlaisia esityksia näkee jokaisessa yökerhossa Pietarissa, ei sen tarvitse olla topless paikka.

Kyseessä siis ei todellakaan ole mikään Eerikinkadun rivo tissibaari. Pikkaisen ihmiset avarakatseisuutta siihen matkailuunne. Kyllähän sitä sitten taas Suomeen palattua pääsee sinne Esson baariin katselemaan, kun työttömät hakkaa pajatsoa. Vai on Igor pimpittäjän mielestä venäläinen huora kulttuuri sivystynyttä eikä "rivoa".

Sori madame Natalia mutta kun tuotteissanne on yleensä HIV joten ei kiinnosta. Thaimaalaisilla on tiukempi kuin venäläisellä mutta se puhetyylli ei ole yhtä seksikäs ja käytöskin on varsin mekaanista. Olimme pari viikkoa sitten Pietarissa muutaman päivän. Kerroin vaimolleni kirjoituksestasi ennen matkaa. Hän sitten joka päivä ihmetteli, kun hotellihuoneen puhelin ei taaskaan ollut soinut, eikä yksikään mainitsemasi ilolintu ollut tarjonnut palveluitaan.

Kadulla eikä edes hotellin yleisissä tiloissa kukaan tullut hieromaan kauppaa. Mahtaisikohan tämä johtua siitä, että minulla on kaunis vaimo?

Jospa ikä ja elämäntapasi ovat kohdelleet sinua kaltoin ja venäläisnaiset säälivät miestäsi? Ajattelevat vissiin, että miehesi olisi pienen piristyksen tarpeessa. Noin muuten kävimme Pietarhovissa, Iisakin kirkossa, Eremitaasissa, Nevan risteilyllä ja Mariinski-teatterissa, jossa vaimo villiintyi miespuolisten tanssijoiden treenatuista pakaroista. Olisikohan pitänyt heittäytyä mustasukkaiseksi ja kostoksi käydä huorissa?

Jos huorissa Venäjällä käy ei ole pelisilmää. Kyllä siellä ihan tavallisella lompakolla ja vähän ulkonäköön panostamalla saa niin että lätisee. Ei siellä huoriin tarvitse koskea. Erosin nimittäin muutama vuosi sitten venäläisestä vaimostani koska ämmä ei suostunut hyväksymään että on muitakin naisia vaan halusi omistaa minut. Voi Venäjälle matkustaa muussakin mielessä. Moskova ja Pietari ovat moderneja kaupunkeja, jossa on kaikkea, mitä ihminen tarvitsee. Kulttuuria yltä kyllin ym. Mutta Venäjällä asuminen on jo ihan toinen juttu.

Ei ole sivistyneen ihmisen paikka, kaikkien vähiten lasten. Omia lapsiamme emme enää tuo tänne asumaan. Vuoden olivat ja se oli rankaa aikaa. Arjen pyörittäminen on pirun rankkaa monesta syystä! Ei siellä oikein muussa mielessä voi matkustaa. Vaikea ajatella muutakin kun ne tarjoilijatkin on siellä aina niin flirttailevia että ikään kuin kerjäisivät kunnon panoa kokoajan.

Ja se määrä mikä niillä vuotaa nektarian seksi aikana. Voi juma miten kosteita ja kiimaisia venakot ovat! Tehtiin reissu ja loistava reissu olikin, nyt tulevana lauantaina uudestaan: Arjen pyörittämisen rankkuus riippuu rahasta. Asuin Moskovassa hyvällä paikalla isossa työsuhdeasunnossa - joo, oli sikakallis, ja kuljettaja kuskasi lapset. Elämä oli helpompaa kuin Suomessa. Lähtisin koska tahansa takaisin. Kuvaa hyvin näiden sivuen pöllöyttä ja ihmisten sivistymättömyyttä.

Ei kai kaupunki tai maa tai lieveilmiöt ole syy kenenkään parisuhdeongelmiin. Ja mitäs sitten vaikka olisikin. Jokainenhan saa panna ketä lystää. Tosin jos sattuu varattua naista Venäjällä panemaan niin kannattaa olla varovainen.

Siitä Igor ei tykkään. On ne vaan kyllä. Se pietarilainen perse ja ne jätti rinnat plus tiukka pimppa. Olen satoja kertoja käynyt mieheni kanssa-ihanaa on ollut. Eikö lie itsestänne kiinnimitä missäkintapahtuu??? Muistuttettakoon tässä nyt se fakta, että kyseinen häirikkö operoi kadulla ja on kotoisin Leningradin suunnalta, joten Oli hyvä reissu, kukaan ei saanut Tippuria: En minä ainakaan siellä ole muuta saannut kuin sanoinkuvaamattoman upeaa seksiä.

Ne vaan jotenkin tykkää ne Pietarin venakot kun laukee sisälle. Kondomia en ole koskaan käyttänyt koska venakosta pitää nauttia. Sitä varten niiden kostea märkä tiukka pimpsa on tehtykin. Niin ja sitten täällä Suomessa levittelet niitä venakoilta saamiasi pöpöjä! Mistä muuten tiedät saitko esim. Eihän se miehellä oirehdi. Pietari on just paras. Jokainen näppylänaamakin joka ei täällä saa voi käydä sieltä naista saamassa. Joko maksullista tai niin sanottua Irina-Natashaa.

Tulin vasta Pietarista, eikä ykskään huora ollut tyrkyttämässä itseään ainakaan siinä hotellissa jossa olin. Kaupunki oli siisti ja muodikas. Siellä olisi voinut olla pidempäänkin.

Olin porukan kanssa liikkeellä vaikka yksinkin olisi kyllä voinut sinne lähteä. Ei mitään ongelmia missään, ei metrossa, ei kaupoissa, ei ravintoloissa, ei kadun vilinässä Eikö löydy mitään muuta tekemistä? Sellaiset pilaavat suomalaisten mainetta. Onko liian vaikkee taijuta että se ei oo hyväksi kellekään? Itsekkään en ole löytänyt museoista käynnistä mitään hyvää puolta. On sivan totta että se pilaa terveyttä, siellähän voi saada homeitiöpasillin keuhkoon.

Kyllä se kunnon vaakalimpo ja votkapaukku ja tupakki pitää paikat kunnossa. Naimalupa on tullut hankittu ja kyllä sillä aina Pietarissa jotain käyttöä voi kehitellä PS älä kävele vain ohi, lähimmäisesi voi tarvita apuasi Marko, ei tuo kyllä kuulosta sinulta, mikä sua nyt riivaa?

Saan itse hepatiitin suomi-venäjä-seuran tyylisestä museo-ermitaasi linjasta. Olen myös käynyt museossa , teatterissa, baletissa, filhanurissa, alanmestassa, harrastanut siellä vaakalimpoa, votkoo ja tupakkia. Oikea metsästäjä ei koskaan osta riistalihaa kaupan tiskiltä.

Oikea metsästäjä ei koskaan maksa lihastaan, vaan hankkii sen metsästämällä. Oikea metsästäjä ei edes jalallaan astu paikkoihin, joita myös lihatiskeiksi kutsutaan. Oikea metsästäjä virittää aseensa metsästyskuntoon ja lähtee apajille.

Hän antautuu alttiiksi seikkailuille ja sille, että voi palata reissultaan myös tyhjin käsin, aseen piiput vielä ladattuina. Oikea metsästäjä käyttää hyväkseen taitojaan, kokemuksiaan, viekkauttaan ja kärsivällisyyttään. Hän tietää, miten saaliin sa lähelle ja lopulta itselleen.

Ja kun oikeaa metsästäjää lykästää metsästyksessä, on hän monin nerran tyytyväisempi saaliinsa siksi, että se on itse saalistettu, omalla taidolla ja omalla uhrautuvuudella hankittu. Olipa pitkään aikaan yksi parhaista kirjoituksista palstalla.

Pitääkin katsoa netistä, mistä metsästyskortin saa http: Vain ihka tabermannilainen voi tehdä metsästäjän reissustakin noin ihanan romanttisen ja eroottissävytteisen. Metsästys lisenssi sorsametälle maksaa luokkaa 17 ruupelia vennäällä.

Onks toi Ohota hinta laatu suhteeltaan edullisin kalja ns pirkka sarjassa venäjällä. Tarkoitan sitä keltaista, se kasi volttinen on vähän liian tujua. Ohota ei ole hyvä. Minä ottaisin Nevskoe Original tai Baltica7.

Oon menossa ens viikonloppuna pietarin reissulle hotellipaikka auki ja naisseurakin ois kivaa kertokaahan kokeneemmat hyvä hotellipaikka ja mikä käytäntö päivystääkö tytöt auloissa vai pitääkö etsiä jostain kulmilta. Kukasn vai ei odottaa sinua aulussa tsuhnan perunasäkki meillä.

Moskovassa on vain perhetyttöjä. Kranttuja ovatten, heille kelpovaa vain bolshoi hui. Juu, moskovalaiset pizdat ovat hyvinkin kirpeän makuisia ja isoja. Niistä saa mukavat tuliaiset ja voi tosissaan nauttia vielä muutaman päivän kuluttua. Ai miten ihanat ovat intiimihetket partavauvan kanssa. Haaveet ne on sinullakin. Ensi kerralla ota suunnaksi gay palsta, sieltä saatat löytää partavauvojasi. Tosin kuulostat kyllä pedofiililta.

Mutta käy meuhkaamassa kuitenkin ensin Nato ja Ruotsi palstoilla. Voit ihan rohkeasti suomalaisena, venäläistä leikkivänä, kirjoitella selkeästi suomeksi sontasi. Ei täällä kukaan ole niin tyhmä ettei tietäisi kuka olet ja mistä.

Aloittaja, opettele ennen lähtöäsi nuo pilkkujen ja pisteiden paikat, isot alkukirjaimetkin ja sellaiset, ne tytöt siellä vennäimmaalla ovat rakkoja tuollaisista! Ai teidän tytöt tuolla helsingisda ja kaikialla. On teillä venäjällä meno, hyvä kun tunnustat Helsingissä olevien ilotyttöjen olevan venäläisiä. Säätäkää lakinne venäjällä niin ettei juusufinne toimi noin. Hyvä että lastenkotienne määrä nousee ja saatte lapsenne pois kadulta ja autoista.

Pietarin huorat sinkut -

Marko, ei tuo kyllä kuulosta sinulta, mikä sua nyt riivaa? Tulivat ihan uteliaisuuttaan puhumaan kun huomasivat suomalaisen muuttaneen taloon, sitten myöhemmin niiden ukotkin on tulleet tutuiksi. Tarjoilijat ovat lyhyet hameet ja rintaliivit päällä töissä.

Siinä hommassa voi luottaa Mustanaamion systeemiin. Mustanaamiota ei kaikki tomppelit voi viidakosta löytää, mutta kun menee viidakkoon ja huhuilee Mustanaamiota, Mustanaamio löytää sinut! Sitten riippuu enää itsestäsi, ja lompsan paksuudesta, miten asia etenee. Ja voihan sitten aamulla katsoa kadunkulmasta osoitteen, ja kirjoittaa ylös.

Ellei joudu pimeässä poistumaan? Älkää kuitenkaan niitä osoitteita tälle palstalle tunkeko! Taksin hinta on edelliseen verrattuna halpaa Moskovan asemien "tytöt" jätetä ihan suosiolla rauhaan, meinaan se sliippareiden varoitus laulu ihan tyhjästä tullut ole. Katsoin joskus dokumentin Moskovan asemien ilotytöistä, siinä kyllä ihmis arvo on aika alhaalla.

Mut jostakin sitä on rahaa saatava 11 r viinapaukkuun. Seksi Eli ei se elmä ihan pelkkää ermitaasia ole sielläkään. Onneksi mulla tökkii vain toi kirjoitus, niin eipähän toikaan tullut yllärinä. Joo onhan se kiva kuunnell avituiluja omalla äidinkielllä. Sen verran tasottomalta sakilta te kyllä vaikutatte, etten yhtään ihmettele vaikkei kukaan nainen teihin vilkaisisikaan. Mutta teidän onneksennehan niiden huoraparkojen on työnsä puolesta pakko teidät hetkeksi riesakseen huolia.

Kostamuksessa saa votkakolaa 20 ruplalla niin paljon kun kunto kestää. Kohtuu konjakki 30 ru. Suomalaista naista ei ollenkaan naurata. Muita tyttöjä ja huhhelihuita ei naurata: Käykää ihmeessä Venäläisessä museossa tai teatterissa. Eikö löydy mitään muuta tekemistä? Sellaiset pilaavat suomalaisten mainetta. Onko liian vaikkee taijuta että se ei oo hyväksi kellekään?

Itsekkään en ole löytänyt museoista käynnistä mitään hyvää puolta. On sivan totta että se pilaa terveyttä, siellähän voi saada homeitiöpasillin keuhkoon. Kyllä se kunnon vaakalimpo ja votkapaukku ja tupakki pitää paikat kunnossa. Naimalupa on tullut hankittu ja kyllä sillä aina Pietarissa jotain käyttöä voi kehitellä PS älä kävele vain ohi, lähimmäisesi voi tarvita apuasi Marko, ei tuo kyllä kuulosta sinulta, mikä sua nyt riivaa?

Saan itse hepatiitin suomi-venäjä-seuran tyylisestä museo-ermitaasi linjasta. Olen myös käynyt museossa , teatterissa, baletissa, filhanurissa, alanmestassa, harrastanut siellä vaakalimpoa, votkoo ja tupakkia. Oikea metsästäjä ei koskaan osta riistalihaa kaupan tiskiltä.

Oikea metsästäjä ei koskaan maksa lihastaan, vaan hankkii sen metsästämällä. Oikea metsästäjä ei edes jalallaan astu paikkoihin, joita myös lihatiskeiksi kutsutaan.

Oikea metsästäjä virittää aseensa metsästyskuntoon ja lähtee apajille. Hän antautuu alttiiksi seikkailuille ja sille, että voi palata reissultaan myös tyhjin käsin, aseen piiput vielä ladattuina.

Oikea metsästäjä käyttää hyväkseen taitojaan, kokemuksiaan, viekkauttaan ja kärsivällisyyttään. Hän tietää, miten saaliin sa lähelle ja lopulta itselleen. Ja kun oikeaa metsästäjää lykästää metsästyksessä, on hän monin nerran tyytyväisempi saaliinsa siksi, että se on itse saalistettu, omalla taidolla ja omalla uhrautuvuudella hankittu. Olipa pitkään aikaan yksi parhaista kirjoituksista palstalla.

Pitääkin katsoa netistä, mistä metsästyskortin saa http: Vain ihka tabermannilainen voi tehdä metsästäjän reissustakin noin ihanan romanttisen ja eroottissävytteisen. Metsästys lisenssi sorsametälle maksaa luokkaa 17 ruupelia vennäällä. Onks toi Ohota hinta laatu suhteeltaan edullisin kalja ns pirkka sarjassa venäjällä.

Tarkoitan sitä keltaista, se kasi volttinen on vähän liian tujua. Luulin, että tollainen naisten esineellistäminen kuuluisi jo historiaan. Venäjä on myös lakkauttanut casinojaan neljään siirtämällä niitä mm. Siperiaan ja nyt tällä laivalla vielä olevaan. Täytyy siis olla tosi naivi ja tyhmä, jos ei usko laivalla toimivan hämärä- bisnestä ja myös prostituutiota. Pietarissa varmaan on paljon nähtävää, mutta jos meno on tällaista, jääköön rauhaan.

En liene ainoa, joka ajattelee näin. Tissibaareja on edelleen Suomessa, ei ne mihinkään ole poistunut vaikka buumi menikin jo. Mikä ihme tuo nyt on? Ei kaikki venäläiset naiset ole maksullisia vaikka näyttävästi pukeutuvatkin. Se taasen kuuluu kulttuuriin, koska naisia siellä on paljon vähemmän kuin miehiä, niin pakkohan se miehen mielenkiinto jollain on herättää.

Lähes kaikki naiset kun haluavat naimisiin, joko kunnollisen tai rahakkaan miehen kanssa. Venäläinen sanonta kuuluu että kunnollisen miehen löytää töistä. Pietarissa tulee käytyä kertaa vuodessa ja Nevskillä tuli pysähdyttyä viimeksi n.

Hotellit etsitään tarvittaessa kauempaa, toki kohtuullisen läheltä metroasemaa. Itse kun olen turistinähtävyydet jo kertaalleen kiertänyt, niin tulee pyörittyä kansan parissa kaukana Nevskiltä. Itselläni ei ole koskaan ole ollut mitään ongelmia paikallisten parissa pyöriessäni. Parhaimmillaan auto jäänyt kadun varteen ovet auki eikä mitään ole autosta kadonnut.

Pietari kun ei pääty Nevski Prospektin ulkopuolelle! Hei hei hei, joku raja sentään. Tehkää te venäjällä mitä tahdotte tissityttöinenne, ja Suomessakin tissibaareissa poseeraa enimmäkseen itätytöt muusta puhumattakaan, ainakin Eerikinkadulla, mutta ei niitä nyt koko perheen laivalle tarvitse tuoda. Vaikka yökerho yöllä vasta toimisikin. Tietääkö joku ,tekeekö kukaan suomalainen ennen Opera teki alus risteilymatkoja Pietariin? Ne ainakin on asiallisia aluksia.

Mikä ihmeen feministi natsi sinä oikein olet. Seksi ja kiima on luonnollisia haluja. Aika yksipuolinen näkemys Pohjois- Euroopan kultturikylläisimmästä kaupungista. On siinä mahtanut olla kiertämistä iltaisin kun on muutaman sadan hotellin aulat tarkistettu En ihmettele jos naisväki ei ole tykännyt.

Seuraavalla kerralla kannattaa naisväen ja vähemmän näistä ammattilaisnaisten puuhista kiinnostuneiden matkalaisten tehdä oma matkaohjelma. Nähtävää ja koettavaa riittää eikä yksi päivä ole mitään. Myös iltaelämä on vilkasta ja tunnelma mukavan rento ja suurkaupunkimainen. Hyviä ruoka- ja juomapaikkoja riittää. Mielestäni Pietaria ei voi Thaimaahan edes verrata, varmasti seuralaisia löytyy mutta touhu ei ole niin näkyvää ollenkaan.

Molemmat paikat soveltuvat aivan hyvin myös perheen kanssa matkaaville kunhan asenne on vaan kohdallaan. Meillä ainakin asenne on kohdallaan noita huoria kohtaan. Jo tilastot kertoo, että kaikkialta Venäjältä sekä Thaimaasta tuodaan eniten pahoja sukupuolitauteja. Nämä kaksi kohdetta tunnetaan äijien seksiturismin kohteina. Siinä on asennetta kylliksi. Jokainen käy missä asioissa tykkää.

Ainahan tilastoissa joku on kärjessä. Pietari tuskin seksitautien osalta Taitaa lähempää löytyä aiheuttajat. Ei kannata Pietariin asti pelkän seksin takia mennä. Lähempääkin rajaa tarjontaa löytyy tiedoksi vaan.

Pietarissa kannattaa katsella ja tehdä ihan muuta. Vanhat suomalaiskaupungit lähellä rajaa ovat paljon otollisempia ja helpompia satunnaisen seuran saamiseen.

Ja saa sen taudin kuulemma lähikuppilastakin. Venäjän hyväksi on todettava, ettei siellä sentään olla koskaan niin törkeesti tyrkyllä kuin thaimaassa. Tohon en otakaan kantaa, miten tautisia ne huorat on. Mutt siis ne huolehtii ulkonäöstään. Thaimaalaiset huorat on kaikki yhtä kirkuvan apinan näköisiä. Voin kai luottaa siihen, ettei tolla purkilla St Peters Linella toimi ammattihuorat kalastelemassa miesasiakkaita ja yökerhoissa iskemässä miesasiakkaita, kun ne onnettomat tirkistelee tissityttöjä?

Ei tää nyt niin pieni ongelma musta ole. Muuten lähdemme naisporukalla seuraavalla kerralla. Tiedustelisin mistä on peräisin tuo väite, että St. Peter Linella olisi topless-baari? Laivayhtiön sivuilla ei ole mitään mainintaa, eikä myöskään iltasanomissa päivämäärällä 9. Olisi mukava nähdä se lähde. Luulisi, että tästä olisi ollut jo monessa lehdessä valituksia ei sinällään että itse tuomitsisin, olen utelias.

Laivalla on XXXX niminen yökerho. Kyseessä on ketju, jolla on pietarissa useita paikkoja. Tarjoilijat ovat lyhyet hameet ja rintaliivit päällä töissä. Siellä esitetään erilaisia show numeroita, joissa yön viimeisinä tunteina saattaa kyllä tissi vilahtaa. Tämähän on ihan normaali Venäläinen yökerho käytäntö. Samanlaisia esityksia näkee jokaisessa yökerhossa Pietarissa, ei sen tarvitse olla topless paikka. Kyseessä siis ei todellakaan ole mikään Eerikinkadun rivo tissibaari.

Pikkaisen ihmiset avarakatseisuutta siihen matkailuunne. Kyllähän sitä sitten taas Suomeen palattua pääsee sinne Esson baariin katselemaan, kun työttömät hakkaa pajatsoa. Vai on Igor pimpittäjän mielestä venäläinen huora kulttuuri sivystynyttä eikä "rivoa". Sori madame Natalia mutta kun tuotteissanne on yleensä HIV joten ei kiinnosta. Thaimaalaisilla on tiukempi kuin venäläisellä mutta se puhetyylli ei ole yhtä seksikäs ja käytöskin on varsin mekaanista.

Olimme pari viikkoa sitten Pietarissa muutaman päivän. Kerroin vaimolleni kirjoituksestasi ennen matkaa. Hän sitten joka päivä ihmetteli, kun hotellihuoneen puhelin ei taaskaan ollut soinut, eikä yksikään mainitsemasi ilolintu ollut tarjonnut palveluitaan. Kadulla eikä edes hotellin yleisissä tiloissa kukaan tullut hieromaan kauppaa.

Mahtaisikohan tämä johtua siitä, että minulla on kaunis vaimo? Jospa ikä ja elämäntapasi ovat kohdelleet sinua kaltoin ja venäläisnaiset säälivät miestäsi? Ajattelevat vissiin, että miehesi olisi pienen piristyksen tarpeessa.

Noin muuten kävimme Pietarhovissa, Iisakin kirkossa, Eremitaasissa, Nevan risteilyllä ja Mariinski-teatterissa, jossa vaimo villiintyi miespuolisten tanssijoiden treenatuista pakaroista. Olisikohan pitänyt heittäytyä mustasukkaiseksi ja kostoksi käydä huorissa? Jos huorissa Venäjällä käy ei ole pelisilmää. Kyllä siellä ihan tavallisella lompakolla ja vähän ulkonäköön panostamalla saa niin että lätisee.

Ei siellä huoriin tarvitse koskea. Erosin nimittäin muutama vuosi sitten venäläisestä vaimostani koska ämmä ei suostunut hyväksymään että on muitakin naisia vaan halusi omistaa minut. Voi Venäjälle matkustaa muussakin mielessä. Moskova ja Pietari ovat moderneja kaupunkeja, jossa on kaikkea, mitä ihminen tarvitsee. Kulttuuria yltä kyllin ym. Mutta Venäjällä asuminen on jo ihan toinen juttu. Ei ole sivistyneen ihmisen paikka, kaikkien vähiten lasten.

Omia lapsiamme emme enää tuo tänne asumaan. Vuoden olivat ja se oli rankaa aikaa. Arjen pyörittäminen on pirun rankkaa monesta syystä! Ei siellä oikein muussa mielessä voi matkustaa.

Vaikea ajatella muutakin kun ne tarjoilijatkin on siellä aina niin flirttailevia että ikään kuin kerjäisivät kunnon panoa kokoajan. Ja se määrä mikä niillä vuotaa nektarian seksi aikana. Voi juma miten kosteita ja kiimaisia venakot ovat!

Tehtiin reissu ja loistava reissu olikin, nyt tulevana lauantaina uudestaan: Arjen pyörittämisen rankkuus riippuu rahasta. Asuin Moskovassa hyvällä paikalla isossa työsuhdeasunnossa - joo, oli sikakallis, ja kuljettaja kuskasi lapset. Elämä oli helpompaa kuin Suomessa.

Lähtisin koska tahansa takaisin. Kuvaa hyvin näiden sivuen pöllöyttä ja ihmisten sivistymättömyyttä. Ei kai kaupunki tai maa tai lieveilmiöt ole syy kenenkään parisuhdeongelmiin. Ja mitäs sitten vaikka olisikin.

Seksi ja kiima on luonnollisia haluja. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Mutta Venäjällä asuminen on jo ihan toinen juttu. Eikö lie itsestänne kiinnimitä missäkintapahtuu??? Jos aiotte todella viihtyä kumpikin osapuoli eikä vaan äijät, suosittelen viihtymään vain päivän Pietarissa. Ei täällä kukaan ole niin tyhmä ettei tietäisi kuka olet ja mistä.

0 comments on “Pietarin huorat sinkut”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *